fbpx

Kuvittele, miltä elämäsi tuntuisi, jos sinussa asuisi pysyvä rauha ja syvältä kumpuava onnellisuus?Tiesitkö, että jatkuvasta pahasta olosta ja väsymyksestä vapautuminen on oikeasti mahdollista, mutta harva saavuttaa sen todella... koska heidän käytössään eivät ole PÄIVITTÄISEEN ARKEEN SOPIVAT työkalut?

Puuttuuko elämästäsi aito onnellisuus ja tilalle on hiipinyt sisällä kalvava ahdistusElät harmaalla vyöhykkellä, jossa mikään ei oikein tunnu miltään, elämä tuntuu suorittamiselta ja olet kadottanut intosi työtäsi kohtaan, jota ennen niin rakastit. Aamulla herätyskellon vaatiessa ylösnousua, silmät eivät tahdo aueta, rinnassa puristaa ahdistus jo valmiiksi ja huokaat mielessäsi taas tulevaa kiireistä päivää. Kiirehdit töihin ja jankutat päässäsi taukoamatta "toivottavasti en myöhästy", koska aamu venähti jälleen kotona. Saavut palaveriin myöhässä ja häpeä leimahtaa päällesi. Väsymykseltäsi huomaat, ettei ajatus oikein kulje ja pieninkin kritiikki nostattaa arvottomuuden tunteen ja ajattelet epäonnistuneesi totaalisesti. Jos ehdit pitää lounastauon, huokaat siellä, kun saat edes muutaman minuutin istua rauhassa ennen iltapäivän rallia. Illalla saavut takaisin kotiin ja olet aivan loppu. Nälkä kurnii, mutta et jaksa tehdä ruokaa. Päivä tuntui jatkuvalta juoksemiselta ja ihmettelet, mihin se taas katosi. Ja mihin voimasi katosivat?Ehkä olet jo ollut uupumuksen takia sairaslomalla tai keikut sen rajamailla, mutta sisälläsi kolkuttelee ajatus, ettet oikeasti ole tällainen ihminen - ahdistunut ja vailla suuntaa elämässä.
Uupumuksen ja väsymyksen kanssa eläminen kuljettaa sinua kohti pistettä, jossa sattuu liikaa. Se on se piste, jolloin alat tietoisesti etsiä vastauksia kysymyksiin ja murtautua ulos kärsimyksestä. Kuka minä oikeasti olen? Miten minä elämääni haluan elää? Ja kuinka oikeasti voin saavuttaa onnellisuuden ja pysyvän mielenrauhan?
Jos tunnet sisimmässäsi, että olet tuossa pisteessä, niin olet täysin oikeassa paikassa.

 

Elämä on johdattanut sinut tähän, lukemaan tätä tekstiä. Tahdon kertoa sinulle, että tuo muutos on mahdollista saavuttaa.


Eikä se vaadi vuosien työtä ja etsintää, vaan PIENIÄ OIVALLUKSIA ja mielesi TARKKAILUA ARJESSASI. Syvän onnellisuuden saavuttaminen voi tapahtua hyvin nopeastikin riippuen siitä, kuinka motivoitunut olet sen saavuttamaan. Olotila voi muuttua jo yhdestä pienestä oivalluksesta ja pienin askelin kulkemalla saatat huomata olevasi täysin erilainen ihminen hyvin pian! Heräät aamulla lempeästi herätysvaloon hyvin nukutun yön jäljiltä. Huulillesi nousee hymy ja kiitollisuus uudesta päivästä. Vietät rauhallisen aamun puolisosi kanssa ja lähdet töihin vailla murheita. Kello näyttää, että olet hiukan myöhässä, mutta et murehdi siitä - ethän sille enää mitään voi. Ajattelet vain "Toivottavasti ehdin palaveriin ajoissa", mutta tiedät, ettei se maata kaada jos myöhästyt. Kuin onnen kantamoisena kaikki valot ovat vihreänä, löydät pysäköintiruudun läheltä ovea ja saavut palaveriin juuri sopivasti. Hengittelet syvään ja nautit palaverin annista. Taas se sama hankala tyyppi lyttää ideasi, mutta katselet häntä lempeästi ja rakastavasti, hymyilet hänen kommenteilleen ja ajattelet "Voi kuinka ihmisellä voi olla itsensä kanssa niin paha olla, että sitä yrittää purkaa ympäristöön keinolla millä hyvänsä". Enää negatiiviset kommentit eivät kuitenkaan satu sinuun. Saavuttuasi töistä kotiin, teet nautinnolla ruokaa tai priorisoit palautumisen ja käyt kotimatkalla nappaamassa jotain mukaasi. Niin tai näin, teet tietoisia valintoja ja kuuntelet tarpeitasi ilman syyllisyyttä päätöksistäsi. Menet ajoissa sänkyyn lukemaan itseäsi kehittävää kirjaa, jaat ajatuksia puolison kanssa ja menet kiitollisin mielin nukkumaan päivän päätteeksi.Aito eheys ja kokonaisuus. Onnellisuus ja todellinen voimaantuminen. Sisäinen rauha ja rakkaus. 


Voitko jo tuntea, miltä niiden saavuttaminen tuntuisi? Jos voit, ne voivat olla pian osa elämääsi. Tuo sisimmässäsi heräävä hyvä olo ja toivo ovat juuri niitä merkkejä, jotka todistavat sinulle, että ne ovat mahdollisia saavuttaa.


Mutta miten?


Olet ehkä jo…

 • Yrittänyt meditoida ..muttet koe onnistuneesi siinä kovin menestyksekkäästi.. tai kokeillut harjoittaa mindfulnessia ..joka on ollut kyllä hyväksi...mutta vain sen hetken..
 • Käynyt retriiteillä tai henkisen hyvinvoinnin valmennuksissa ja kokenut ne mahtaviksi ..mutta niiden vaikutus on lakannut olemasta jo viimeistään seuraavan ahdistuksen iskiessä..
 • Käynyt terapiassa tai psykologilla ..mutta vuosienkaan jälkeen et ole saanut isoja ahaa-elämyksiä, jotka olisivat "parantaneet" sinut..
 • Kuunnellut erilaisia hyvinvoinnin podcasteja tai lukenut kirjoja henkisestä kasvusta ..mutta hetken innostuksen jälkeen kirjojen ja podcastien opit pölyttyvät pyötälaatikossa käyttämättöminä..
 • Harjoittanut joogaa ja liikut aina ehtiessäsi luonnossa ..kyllä, mutta ensin pitää tiskata, ruokkia lapset ja koira, imuroida, varata hammaslääkäri, kuskata lapsi harrastuksiin, ilmoittautua valmennukseen, tehdä eväät, käydä kaupassa ja...aha, mennä nukkumaan.. ehkä huomenna!

…mutta mistään kokeilemastasi ei tunnu löytyvän todellista ja pysyvää apua muutokseen?

Mahdat miettiä, MIKSI?
Niin mietin minäkin - pitkään. Vastaus on - koska todellisen rauhan löytäminen vaatii oman sisäisen maailman muuttamista 

kokonaisvaltaisesti - OIKEILLA TYÖKALUILLA, OIKEIN TEHTYNÄ ja PITKÄJÄNTEISESTI (ilman pikaisia vippaskonsteja).

Usein erilaisia harjoituksia ja hyvinvointia kasvattavia asioita tehdään irrallaan arjesta ja kotoa, esimerkiksi terapeutin vastaanotolla, retriitillä tai joogasalilla (..tai sitä hetken helpotusta haetaan sieltä metsästä..) ja sitten yritetään tunkea esimerkiksi meditointia ja henkistä kasvua jo valmiiksi täyteen kalenteriin, mikä johtaa vain suurempaan henkiseen kuormitukseen.


Kuulostaako tutulta..?

TODELLISEN MUUTOKSEN YDIN:"Avain todelliseen ja pysyvään muutokseen on

yksinkertaiset ja konkreettiset mielen harjoitukset

jotka tehdään ARJEN KESKELLÄ"
Pysyvän ja todellisen muutoksen ytimessä on mielen maailmasta irroittautuminenomien ajatusten kyseenalaistaminen ja syvä yhteys omaan todelliseen itseen


Kärsimyksen, väsymyksen ja uupumuksen aiheuttaa TIEDOSTAMATTOMIIN (..KYLLÄ, ELI ET TIEDÄ NÄISTÄ MITÄÄN..) Mielen pelkoihin ja uskomuksiin samaistuminen ja yhteyden saavuttaminen todelliseen itseen, OHI MIELEN, avaa mahdollisuuden pysyvään muutokseen.


Olemme väsyneinä, ahdistuneina ja uupuneina täynnä pelkoja, joita emme tiedosta ja mielemme syöttää meille päivittäin kasan opittuja uskomuksia ja pelkopohjaisia ajatuksia, jotka rajoittavat todellista potentiaaliamme.


Miten sitten meidän on mahdollista vapautua jostain sellaisesta, minkä olemassaolosta emme ole tienneet vuosikausiin mitään?


Mielen maailmasta irroittautumisen prosessi

 1. Haetaan yhteys todelliseen itseen omassa arjessa tietoisen läsnäolon ja kehotietoisuuden keinoja käyttäen sekä opetellaan tunnistamaan, milloin olet samaistuneena mieleesi ja milloin olet yhteydessä todelliseen itseesi

 2. Aletaan tulla tietoiseksi omasta sisäisestä puheesta arkisissa tilanteissa ja opetellaan luomaan täysin uudenlainen suhde itseen sekä mielen maailmaan (tämä on se salainen ase ja kriittinen piste, jossa suurin osa menee vikaan ilman oikeanlaista ohjausta..!!)

 3. Opetellaan näkemään omat pelot ja rajoittavat uskomukset, jotka työntävät sinua omassa arjessasi yhä syvemmälle väsymykseen ja pakottavat suorittamaan arkea päivästä toiseen sekä murretaan niiden vaikutus elämääsi

Rakas lukija,


Nimeni on Minna Ylikärppä ja toimin henkisen hyvinvoinnin mentorina. Kärsin nuoruuteni ja varhaisaikuisuuteni kokonaisvaltaisesta ahdistuksesta ja mm. erilaisista sosiaalisiin tilanteisiin liittyvistä peloista, jotka rajoittivat elämääni ja siitä nauttimista hyvin paljon. Tuohon aikaan en tuntenut olevani aito oma itseni, vaan olin pelkkä haamu siitä henkilöstä, joka sisimmässäni tiesin olevani. Missä oli ilo ja nauru - syvä onnellisuus elämää ja itseä kohtaan?


Elämääni hallitsi vuosikaudet kiire ja jatkuva suorittaminen alkoi lopulta uuvuttaa minut. Olin töissä kansainvälisessä konsulttitoimistossa - unelmieni työssä, mutta huipputuloksin valmistunut insinööri päätyi 2,5 vuoden nousukiitoisen työuran päätteeksi sairaslomalle 24-vuotiaana diagnoosilla ”sekamuotoinen ahdistuneisuus- ja masennustila”. Tuo piste oli merkittävä käännekohta ja maatessani kuukauden sängyn pohjalla hengitellen ja toistellen itselleni "se on vain tunne, siihen ei kuole.." päätin alkaa jahtaamaan todenteolla pysyvää onnellisuutta. Olin toki tehnyt sitä jo vuosia, mutta tuolloin oma hyvinvointini astui elämäni tärkeimmäksi asiaksi. Päätin löytää tien irti ahdistuksesta ja uupumuksesta, rintaa puristavasta haarniskasta ja ilottomuudesta. Halusin palata kotiin - aidoksi omaksi itsekseni, jonka olemassaolosta en ollut aiemmin tiennyt.


Vuotta myöhemmin koko elämäni oli kääntynyt pysyvästi päälaelleen. Olin todistanut omassa elämässäni mahdolliseksi sen, että syvän onnellisuuden tunteen saaminen ja omannäköisen elämän eläminen ilman suorittamista ja kiirettä on mahdollista saavuttaa jo nuorena, ilman vuosien taistelua tai pikku hiljaa iän myötä karttuvan (usein kylläkin hyvin ontuvan..) itsetuntemuksen tietä. Löysin vastaukset kysymyksiini ja paluuta entiseen ei ole. Oppimani on avannut täysin uudenlaisen tien, jota en olisi villeimmissäkään unelmissani osannut haaveilla. Olen löytänyt pysyvän yhteyden omaan itseeni ja rakkauden loputtomaan virtaan, jota kukaan ei voi koskaan viedä minulta pois.


Nykyisin teen töitä auttaakseni muita samassa tilanteessa olevia ihmisiä ja olen ollut täysin ällistynyt, kuinka nopeasti olen pystynyt vapauttamaan asiakkaitani ahdistuksen ja mielen maailman syövereistä. Toivon, että seuraavaksi saan auttaa sinut havahtumaan elämän taikaan ja rakkauteen!


Lähde mukaan muuttamaan elämäsi verkkovalmennuksen avulla:

HAVAHDU ELÄMÄÄN - 3 viikon startti mielenrauhaan

Ensimmäisellä viikolla luodaan perustaa pysyvälle muutokselle mielen peloista ja uskomuksista aiheutuvasta ahdistuksesta ja uupumuksesta vapautumiseen.


Erilaisten läsnäoloa tukevien harjoitusten ja kehoyhteyden hakemisen avulla alamme kulkea vahvasti oikeaan suuntaan, johdattaen sinut todellisen itsesi ääreen. 


"Pysähdy ja hengitä"


Ensimmäisen viikon aikana saat käyttöösi työkalut, jotka integroimalla arkeesi ja omaan ajattelutapaasi, luot perustan pysyvälle ja isolle muutokselle omassa elämässäsi. 


Harjoitukset ovat ulkoisesti pieniä, mutta syvästi vaikuttavia


Todellisen muutoksen keskiössä on ajatus, että pienistä muutoksista koostuu lopulta iso muutos.


Ensimmäisen viikon tavoite on havahtua sinussa jo olevaan rakkauteen ja virtaan, jota lähdetään voimistamaan.


Toisella viikolla lähdemme tutustumaan omaan sisäiseen puheeseesi arjen pyörteissä.


"Miten minä itselleni puhun ja onko se totta?" on teeman keskiössä. Monissa valmennuksissa keskitytään sisäisen puheen muuttamiseen ystävällisemmäksi, mutta kokemukseni mukaan se ei usein toimi, vaan luo uuden tai entistä vahvemman syyllisyyden tunteen, kun siinä ei onnistu. 


"Pysähdy, hengitä ja kuuntele itseäsi"


Toisen teeman aikana saat käyttöösi uudenlaisen tavan suhtautua omaan sisäiseen puheeseesi.


Pohjana on ensin tulla tietoiseksi ajatuksistasi, joka mahdollistaa muutoksen, mutta varsinainen muutos tapahtuu vasta siinä kohtaa, kun tiedät, miten ajatuksiisi suhtaudut.


Toisen viikon tavoitteena on alkaa kääntää suhtautumistasi 'mieleesi samaistujasta' 'itsenäiseksi päättäjäksi', joka kyseenalaistaa mielen höpöttäjän puheet ja pystyy valitsemaan, kuinka toimia - ajatuksista huolimatta.
 

Viimeisellä viikolla lähdemme kartoittamaan sinua rajoittavia pelkoja ja uskomuksiasi.


"Mikä minua estää? Mikä minua OIKEASTI ahdistaa? Ja erityisesti MIKSI nämä asiat estävät minua ja luovat minuun ahdistusta?" Teeman keskiössä on nähdä omat pelkosi, koska niiden todellinen näkeminen on avain niistä vapautumiseen.


"Pysähdy, hengitä, kuuntele itseäsi ja toimi kaikesta huolimatta"


Kolmannen teeman aikana johdatan sinut pelkojen ja uskomusten maailmaan ja näytän, kuinka niiden oikeanlainen katsominen vie pohjan kaikilta peloiltasi. Jos sinua ahdistaa, sinussa on aina joku pelko, joka hallitsee sinua. Näkemällä tuon pelon, kääntämällä sisäisen valosi ja rakkautesi siihen, poistat pimeyden ja tuot sokean pisteen näkyville. 


Kolmannen viikon tavoitteena on rikkoa ajan harha, jotta opit tuomaan sokeita pisteitäsi nähdyksi ja vapaudut todella peloistasi.

HAVAHDU ELÄMÄÄN - 3 viikon startti mielenrauhaan - työkalut

Teemavideo x3

Teemavideo johdattelee sinut viikon aiheen ääreen, tarjoaa oivalluksia ja ohjaa sinua kohti uudenlaista ajattelutapaa, jossa päämääränä on muuttaa uupumusta aiheuttavia, vääristyneitä käyttäytymis- ja ajattelumalleja. Lyhyt 10-20 minuutin video toimii valmennuksen ainoana teoriana, sillä todellinen ja pysyvä muutos toteutetaan oikeilla harjoituksilla arjen keskellä. Tarkoituksena ei siis ole työntää sinulle valtavaa määrää teoriaa, koska aito muutos tapahtuu vain tekemällä! 

Teematehtävä x3

Jokaiseen teemaan kuuluu syvääluotaava teematehtävä, joka auttaa sinua tarkastelemaan teeman ja viikon aihetta omassa elämässäsi. Teematehtävä on hyvä tehdä omassa rauhassa, jotta yhteys itseen on vahvimmillaan ja pääset paneutumaan teematehtävän tarjoamaan muutosprosessiin parhaalla mahdollisella tavalla.   

Arjen integrointi -harjoitukset x15

Teemoittain vaihtuvat arjen integrointi -harjoitukset ovat muutoksesi keskeisin osatekijä. Kaikki harjoitukset ovat sellaisia, jotka sinun on tarkoitus sulauttaa osaksi arkeasi ja mitä enemmän niitä harjoittelet ja vakiinnutat ne osaksi elämääsi, sen nopeammin pysyvän muutoksen on mahdollista tapahtua!


Elämäsi on suurimmaksi osaksi arkea ja siksi kestävät muutokset pitää sulauttaa vähitellen osaksi jokapäiväistä eämää, eikä luoda elämääsi uusia osa-alueita tai aikasyöppöjä, jolle sinun pitäisi raivata tilaa kalenteristasi.


Yksi suurimmista syistä muutoksen epäonnistumiselle on se, että sinulla ei ole ollut työkaluja integroida oppejasi osaksi arkeasi.

Arjen integrointi -harjoitusten perimmäisenä tarkoituksena on antaa työkalut tehdä pieniä oivalluksia ja ohjata arkeasi uudenlaiseen suuntaan. Kaikki harjoitukset pystyt tekemään omassa arjessasi, juuri sellaisena kuin se nyt on. Tämä luo kestävän ajattelutavan muutoksen, toisin kuin arjesta irralliset harjoitukset, tapahtumat ja valmennukset. 

Audioharjoite x3

Joka viikko saat uuden audioharjoitteen kuunteltavaksesi. Audiot ovat 10-15 minuutin mittaisia kehoyhteyttä, tietoista läsnäoloa ja muutosprosessia tukevia harjoitteita. Viikon audioharjoite kannattaa tehdä vähintään kerran kyseisen viikon aikana. 

Facebook-ryhmä

Tukena matkallasi on suljettu vertaistukiryhmä, jossa voit käydä keskusteluja muiden osallistujien kanssa sekä saat vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Pysyn aktiivisena ryhmässä koko valmennuksen ajan ja vastailen kaikkiin kysymyksiisi! Kokemukseni mukaan yhteisöllisyys kasvattaa muutosprosessin nopeutta huimasti, koska et kulje matkaasi yksin, vaan rinnallasi on joukko samassa tilanteessa olevia ihmisiä kirittämässä toinen toisiaan. Parhaimmillaan jokaisen jakaessa ryhmään omia onnistumisiaan, syntyy aktiivisesta ryhmästä positiivinen sosiaalinen paine, joka tsemppaa myös sinut parhaimmillesi!

Kysymys ja vastaus -livesessio

Viimeisellä viikolla pidämme yhteisen Kysymys ja vastaus -livesession, jossa vastaan valmennuksen aikana esille nousseisiin kysymyksiin, kertaan ja syvennän teemojen oppeja sekä annan ohjeistusta jatkoa varten, jotta sinulla on varma olo jatkaa pysyvää muutosmatkaasi valmennuksen jälkeen! Pääset osallistumaan livesessioon omalla tietokoneellasi tai älylaitteellasi.Pilottiasiakkaan kiitokset

"

”Tästä mentoroinnista on ollut ihan älytön hyöty, joten haluan erityisesti vielä kiittää sinua! Nämä tekniikat ovat auttaneet minua muuttumaan ja muuttaneet ajatuksiani ja koko ajatusmaailmaani ja käyttäytymistäni - ISO KIITOS SIITÄ!!”


Antti Mäkinen

BONUKSENA!

Havahdu elämään - verkkokurssin bonuksena saat lisäksi:

 • "VIISI KIIREISEN IHMISEN MEDITAATIOHARJOITUSTA" , joka sisältää viisi erilaista 5-10 minuutin audioharjoitusta. Meditaatiot ovat sellaisia, jotka pystyt tekemään missä ja milloin vain, vaikka silmät auki - kokeile esimerkiksi työmatkalla!  Harjoitukset toimivat loistavasti valmennuksen tukena muutoksesi alkutaipaleella ja auttavat sinua integroimaan henkisen hyvinvoinnin kasvua osaksi arkeasi. Saat bonukset käyttöösi heti valmennuksen alkaessa.  (Norm. hinta 19 €)
 • "5 RAUHAN TILAN MEDITAATIOTA" - Näitä lyhyitä meditaatioharjoituksia   (Norm. hinta 19 €)
 • "POHDINTOJA MATKALLA MIELENRAUHAAN" - AUDIO-OHJELMA - Tämä XX osainen audio-ohjelma pitää sisällään Matkalla mielenrauhaan Teijan pohdintoja henkisen kasvun teemoista eri elämäntilanteissa ja -osa-alueilla.  (Norm. hinta 19 €)

30 Päivän Rahat Takaisin tyytyväisyysTakuu

Koska luotan täysin siihen, että sinä voit muuttaa opeillani elämäsi, tarjoan sinulle 30 päivän 100% tyytyväisyystakuun. Jos koet, että et oppinut 3 viikon aikana mitään, etkä näe kurssin tarjonneen sinulle mitään hyötyä, saat rahasi takaisin täysimittaisena!

Asiakkaiden kokemuksia

Minna on empaattinen ja lämmin sekä todella helposti lähestyttävä. Hän antaa valmennettavalleen tilaa oivaltaa ja kehittyä itse sekä onnistumiseen ja kasvuun avaimia ja vinkkejä tarvittaessa. Suosittelen Minnan valmennuksia kaikille niille, jotka ovat hukassa itsensä kanssa sekä niille, jotka eivät ole. Valmennus sopii sinulle, jos haluat oppia lisää itsestäsi sekä kehittyä omalla henkisellä matkallasi. - Kiitos Minna!

Nainen, 31v

konsultti

Minnan mentoroinnin avulla olen oppinut tarkastelemaan mielen maailmaa uudesta näkökulmasta. Olen oppinut pysähtymään ja hyväksymään, antamaan itselleni anteeksi.


Minnan kanssa työskenteleminen on hauskaa ja tehokasta. Minnalla on uudenlainen tyyli lähestyä mielen murheita, ja vaikeistakin asioista voin avautua ilman pelkoa tulla tuomituksi. Suosittelen!

Mies, 25v

muusikko

Minna on lämminsydäminen ja kannustava mentori. Hänen ohjaillaan, vinkeillään ja tekemillään materiaaleilla olen saanut huomattavasti apua jo ensimmäisen kuukauden aikana.

Nainen, 53v

insinööri

Oletko valmis päästämään irti sinua rajoittavista peloista ja uskomuksista

sekä löytämään tilalle

todellisen sisäisen rauhan?

Pääset ilmoittautumaan kurssille painamalla tästä. (Ilmoittautuminen on suljettu)
Havahdu elämään -verkkokurssilla opit 3 viikon aikana, kuinka...
 • Löydät kadonneen yhteyden todelliseen itseesi, jotta voit vihdoin alkaa elää omannäköistäsi elämää. Tiedät, mitä haluat ja oma hyvinvointisi on asettunut elämäsi keskiöön, koska vain siten voit antaa itsestäsi myös muille parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Tulet tietoiseksi sinua rajoittavista uskomuksista ja peloista, jotta voit vapautua niiden kahleista lopullisesti. Etkä enää nujerru toisten negatiivisista kommenteista, koska tiedät niiden kumpuavan heidän peloistaan ja osaat suhtautua myös omiin ajatuksiisi rakkaudella, olivatpa ne millaisia tahansa. 
 • Sulautat henkisen kasvun pysyvästi osaksi arkeasi, jotta hyvinvointisi ei ole riippuvainen siitä, kuinka paljon ehdit raivata tilaa elämässäsi joogaamiselle, meditoinnille, terapiakäynneille tai muille perinteisille henkisen hyvinvoinnin kasvuun tähtääville elementeille. Hengittelet pitkin päivää, kuljet rauhallisesti ja nautiskellen paikasta toiseen ja kuuntelet mielesi välillä hassuja pelkopohjaisia höpinöitä päässäsi niille lähinnä huvittuneesti nauraen.

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY...

torstaina 31.10. klo 22

00
päivää
00
tuntia
00
minuuttia
00
sekuntia

Koska Havahdu elämään -valmennus järjestetään nyt ensimmäistä kertaa,

olen koko marraskuun ajan täysin käytettävissäsi

annettujen materiaalien ohella. 

Tämä on siis ainutkertainen tilaisuus saada oppia

ja vastauksia juuri sinun ongelmiisi!


Olen koonnut Havahdu elämään -verkkokurssiin tiiviiksi

ja konkreettiseksi paketiksi yli kahden vuoden oppieni keskeisimmän sisällön,

jonka avulla sinun on mahdollista ponkaista jaloillesi vajaassa kuukaudessa


Keskeisin kysymykseni useiden vuosien ajan oli,

"Miten todellinen muutos tehdään käytännössä?"

ja nyt tarjoan sinulle nuo käytännön työkalut startata

pysyvän mielenrauhan tuominen elämääsi

edulliseen hintaan:

 

129€ (sis. Alv 24%)


tai ilman korkoja ja kuluja osamaksulla 3 x 43€/kk (yht. 129€)


Koko paketin arvo erikseen ostettuna on 464€!Muista, että kaikki oppimasi tulee olemaan

mukanasi koko loppuelämän ajan!

Oletko valmis muuttamaan 

elämäsi pysyvästi? 

Pääset ilmoittautumaan kurssille painamalla tästä. (Ilmoittautuminen suljettu)
Jos haluat maksaa kurssin mieluummin osissa, paina tästä. (Ilmoittautuminen suljettu)

Ilmoittaudu mukaan pian!

Yhteinen matkamme alkaa maanantaina 4.11.2019


ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY...

torstaina 31.10. klo 22

00
päivää
00
tuntia
00
minuuttia
00
sekuntia

Pysyvä rauha ja syvältä kumpuava onnellisuus on täysin mahdollista saavuttaa - kenen tahansa. Jos minä ja monta muuta on pystynyt siihen, niin pystyt sinäkin! 


Ainoa kysymys, joka sinun tulee itsellesi tässä kohtaa esittää, on:

"Joko minuun sattuu niin paljon, että olen valmis päästämään tästä kivusta irti?" 

Sisältä kumpuava hullu raivo muuttaa oma elämä on voima, 

joka pistää kaiken liikkeelle. Loput askeleet minä olen valmis

näyttämään sinulle.


Rakkaudella,

Minna


Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä minuun sähköpostitse: minna@ylikarppa.fi


PS. Olet tänään se ihminen, jollaiseksi olet itsesi menneisyydessäsi omilla ajatuksillasi luonut ja tänään määrität sen, millainen ihminen sinusta tulevaisuudessa tulee. Nyt ei siis ole enää aika miettiä ja jatkaa samaa vanhaa rataa, vaan muuttaa itsesi!


PPS. Hengitä sisään laskien neljään, sulje silmäsi ja laske viiteen. Avaa silmäsi ja puhalla ulos laskien kuuteen. Nyt.. Huomaatko pienen helpotuksen ja keveyden siemenen, joka laskeutui juuri yllesi? Tuo tunne on aito todiste, että pienet, konkreettiset teot ratkaisee ja pysyvä muutos on mahdollinen...