fbpx

Haluaisitko antaa ystävällesi joululahjaksi syvästi vaikuttavan lahjan ja rentoutua itse samalla?

Monet tietävät meditaation olevan hyvä tapa rentoutua ja palautua, mutta usein ongelmaksi nousee se, ettei siihen riitä aika. 

Meditoinnin taidon voi kuitenkin tuoda myös arkeen ottamatta sille yhtään enempää aikaa kiireisessä arjessa! 

Onko sinulla vaikeuksia keksiä, mitä antaisit ystävällesi tai sukulaisellesi joululahjaksi? Et haluaisi ostaa enää yhtään ylimääräistä tavaraa, joka kuormittaa sekä ystäväsi jo valmiiksi täysiä kaappeja että maapallon ehtyviä resursseja. Olet myös saattanut kuulla, että meditointi olisi ihmisille todella hyödyksi. Lähes kaikki meditaatioäänitteet vaativat sinulta kuitenkin ylimääräistä aikaa niiden tekemiseksi, jota harvalta kiireiseltä ihmiseltä löytyy. Onneksi tunnin meditaatio lootusasennossa yksin kotona ei ole ainoa mahdollinen tapa tuoda meditoimisen hyviä vaikutuksia elämääsi!

Olen huomannut, että lyhyet 5-10 minuutin meditaatioharjoitukset, jotka voi tehdä arjen keskellä, ovat kaikkein tehokkaimpia, sillä:

 • 1
  NE EIVÄT VIE SINULTA YHTÄÄN ENEMPÄÄ AIKAA 
  Yleisin kuulemani syy sille, ettei ihminen meditoi säännöllisesti, on se, että sille ei löydy aikaa kiireisestä elämästä. Kehittelemiäni arjen meditointiharjoituksia voi kuitenkin tehdä vaikka kävellessäsi kauppaan, jolloin ne eivät tarvitse miuuttiakaan ylimääräistä "omaa" aikaa. 
 • 2
  VOIT TEHDÄ NE MISSÄ TAHANSA
  Perinteisesti meditaatiota harjoitetaan omassa rauhassa, lootusasennossa ja silmät kiinni. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan meditaation maailmaan on mahdollista tuoda elämääsi myös arjen keskellä vaikka auton rattiin!
 • 3
  NE LÄHTEVÄT MUOVAAMAAN TODELLISTA MUUTOSTA ELÄMÄÄSI PYSYVÄN MIELENRAUHAN SAAVUTTAMISEKSI
  Mikä olisikaan parempaa kuin se, että elämäänsä saisi rauhoitettua ja ahdistusta purettua. Uskon vahvasti siihen, että onnellisuuden löytäminen elämään ei riipu siitä ajasta, kuinka paljon istut kursseilla, lootusasennossa tai joogaa, vaan iso ja pysyvä muutos mielenrauhan saavuttamiseksi tehdään arjen keskellä!

5+1 kiireisen ihmisen meditaatioharjoitusta
- Limited Christmas Edition sinulle ja ystävällesi 

Limited Christmas Edition sisältää meditaatiopaketin sekä sinulle että ystävällesi. Paketti pitää sisällään Viisi kiireisen ihmisen meditaatioharjoitusta sekä jouluaattona julkaistavan Joulumeditaation.


Christmas Edition -joulumeditaatio julkaistaan jouluaattona 24.12., 
jolloin lahja toimitetaan myös ystävällesi.

Työmatkameditaatio

Kesto: 8 min

Aloita työpäiväsi lempeästi, tankkaa itseesi uutta energiaa ja anna meditaation pysäyttää sinut tähän hetkeen ennen kiireen alkua

Kotimatkameditaatio

Kesto: 8 min

Irroittaudu työpäivän kiireistä ja anna meditaation tarjota sinulle rauhoittava siirtyminen työpaikalta kotiin

Kävelymeditaatio

Kesto: 9 min

Opi tietoisen kävelemisen, liikkeen tarkastelemisen ja katseen kanssa työskentelyn uusi taito tämän kävelymeditaation myötä

Suihku- & saunameditaatio

Kesto: 10 min

Tämä meditaatio antaa sinulle uudenlaisen puhdistautumis-kokemuksen ja virittää aistisi uudelle tasolle suihku- tai saunahetkessäsi

Unirentoutusmeditaatio

Kesto: 10 + 20 min

Auta kehoasi rentoutumaan rauhoittavaan uneen. Rauhallinen musiikki jatkuu vielä 20 minuuttia tuoden nukahtamishetkeen miellyttävän äänimaiseman

Joulumeditaatio

Kesto: noin 20 min

Joulumeditaatio tuo rauhan joulukiireittesi keskelle, johdattelee sinut sydämesi lahjan luo ja auttaa sinut virittäytymään kauniiseen rakkauden juhlaan

Kuuntele "Kotimatkameditaation"

maistiainen (3 min) ilmaiseksi tästä!

HUOM! Ostettuasi meditaatiopaketin itsellesi, pääset kuuntelemaan 5 kiireisen ihmisen meditaatioharjoitusta itse HETI ja ilmoitat meille ystäväsi sähköpostiosoitteen. 


Christmas Edition -joulumeditaatio julkaistaan jouluaattona 24.12., 
jolloin lahja toimitetaan kokonaisuudessaan ystävällesi.

Minna Ylikärppä, 

Henkisen hyvinvoinnin mentori


Sydämeni palona on auttaa ihmisiä oivaltamaan todellisen rajattomuuden voiman, houkutella heidät yhtymään todelliseen itseensä ja nähdä heidät toteuttamassa itseään täysin vapautuneesti.


Elämääni hallitsi vuosikaudet kiire ja jatkuva suorittaminen alkoi lopulta uuvuttaa minut. Vuonna 2018 jäin sairaslomalle uupumuksen vuoksi ja sängyn pohjalla kohtasin oman elämäni täysin peittelemättä - "Kuka minä oikein olen ja miten minä todella haluan elää?"  Siitä lähti suuri muutosmatkani ja olen älyttömän kiitollinen, että olen löytänyt elämääni pysyvän tasapainon ja rauhan. Tällä hetkellä teen töitä henkisen hyvinvoinnin mentorina yhdessä rakkaan äitini kanssa.


Ihanaa ja rauhallista joulunaikaa toivotellen,

14 päivän tyytyväisyystakuu

Tahdon, että sinä pystyt tarjoamaan ystävällesi tai sukulaisellesi parasta mahdollista. Siitä syystä tarjoan sinulle 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun. Jos koet, että meditaatioharjoitukset eivät olekaan sellaista, mitä haluat ystävällesi antaa joululahjaksi, saat rahasi takaisin täysmittaisena.

Anna joulun syvästi vaikuttavin aineeton lahja

itsellesi ja ystävällesi!

5 kiireisen ihmisen meditaatioharjoitusta Limited Christmas Edition -joulupaketti 

sinulle ja ystävällesi nyt yhteishintaan:


29 € (sis. Alv 24%)


Paketin yhteisarvo on 48 €, joten sinä säästät -40% 

- Hyvää Joulua!


Pääset ostamaan meditaatiopaketin painamalla tästä (myynti päättynyt).


Limited Christmas Edition meditaatiopaketin myynti on avoinna

sunnuntaihin 22. joulukuuta klo 21 asti

00
Days
00
Hours
31
Minutes
26
Seconds

Nautinnollisia arjen meditaatiohetkiä ja kiireetöntä joulun aikaa!


Rakkaudella,

Minna


PS. Jos haluat lahjoittaa meditaatiopaketin useammalle kuin yhdelle ystävällesi, laita minulle viestiä osoitteeseen minna@matkallamielenrauhaan.fi

5 kiireisen ihmisen meditaatiopaketista sanottua...

Anni Yli-Lonttinen, yrittäjä

”Olipa ihana saunameditaatio, testasin juuri. Tosi nokkela idea kiireiseen arkeen tällaiset harjoitukset. En oo ennen törmänny vastaaviin. Kiitos.”

Kajana Club Oy & Voimaavideosta.fi

HUOM! Ostettuasi meditaatiopaketin itsellesi, pääset kuuntelemaan 5 kiireisen ihmisen meditaatioharjoitusta itse HETI ja ilmoitat meille ystäväsi sähköpostiosoitteen. 


Christmas Edition -joulumeditaatio julkaistaan jouluaattona 24.12., 
jolloin lahja toimitetaan kokonaisuudessaan ystävällesi.

© 2019 Matkalla mielenrauhaan. Kaikki oikeudet pidätetään