fbpx

Alatko jo olla kyllästynyt jatkuvaan suorittamiseen, väsymykseen, pahaan oloon ja siihen, ettei elämä loppupeleissä tunnu oikein miltään?

Kuvittele, miltä elämäsi tuntuisi, jos sinussa asuisi pysyvä rauha ja syvältä kumpuava onnellisuus?Tiesitkö, että jatkuvasta pahasta olosta ja väsymyksestä vapautuminen on oikeasti mahdollista, mutta harva saavuttaa sen todella... koska heidän käytössään eivät ole PÄIVITTÄISEEN ARKEEN SOPIVAT työkalut?

Puuttuuko elämästäsi aito onnellisuus ja tilalle on hiipinyt sisällä kalvava ahdistusElät harmaalla vyöhykkellä, jossa mikään ei oikein tunnu miltään, elämä tuntuu suorittamiselta ja olet kadottanut intosi työtäsi kohtaan, jota ennen niin rakastit. "Aamulla herätyskellon vaatiessa ylösnousua, silmät eivät tahdo aueta, rinnassa puristaa ahdistus jo valmiiksi ja huokaat mielessäsi taas tulevaa kiireistä päivää. Kiirehdit töihin ja jankutat päässäsi taukoamatta "toivottavasti en myöhästy", koska aamu venähti jälleen kotona. Saavut palaveriin myöhässä ja häpeä leimahtaa päällesi. Väsymykseltäsi huomaat, ettei ajatus oikein kulje ja pieninkin kritiikki nostattaa arvottomuuden tunteen ja ajattelet epäonnistuneesi totaalisesti. Jos ehdit pitää lounastauon, huokaat siellä, kun saat edes muutaman minuutin istua rauhassa ennen iltapäivän rallia. Illalla saavut takaisin kotiin ja olet aivan loppu. Nälkä kurnii, mutta et jaksa tehdä ruokaa. Päivä tuntui jatkuvalta juoksemiselta ja ihmettelet, mihin se taas katosi. Ja mihin voimasi katosivat?"Ehkä olet jo ollut uupumuksen takia sairaslomalla tai keikut sen rajamailla, mutta sisälläsi kolkuttelee ajatus, ettet oikeasti ole tällainen ihminen - ahdistunut ja vailla suuntaa elämässä.
Uupumuksen ja väsymyksen kanssa eläminen kuljettaa sinua kohti pistettä, jossa sattuu liikaa. Se on se piste, jolloin alat tietoisesti etsiä vastauksia kysymyksiin ja murtautua ulos kärsimyksestä. Kuka minä oikeasti olen? Miten minä elämääni haluan elää? Ja kuinka oikeasti voin saavuttaa onnellisuuden ja pysyvän mielenrauhan?
Jos tunnet sisimmässäsi, että olet tuossa pisteessä, niin olet täysin oikeassa paikassa.

 

Elämä on johdattanut sinut tähän, lukemaan tätä tekstiä. 
Rakas lukija,


Nimeni on Minna Ylikärppä ja toimin henkisen hyvinvoinnin mentorina. Kärsin nuoruuteni ja varhaisaikuisuuteni kokonaisvaltaisesta ahdistuksesta ja mm. erilaisista sosiaalisiin tilanteisiin liittyvistä peloista, jotka rajoittivat elämääni ja siitä nauttimista hyvin paljon. Tuohon aikaan en tuntenut olevani aito oma itseni, vaan olin pelkkä haamu siitä henkilöstä, joka sisimmässäni tiesin olevani. Missä oli ilo ja nauru - syvä onnellisuus elämää ja itseä kohtaan?


Elämääni hallitsi vuosikaudet kiire ja jatkuva suorittaminen alkoi lopulta uuvuttaa minut. Olin töissä kansainvälisessä konsulttitoimistossa - unelmieni työssä, mutta huipputuloksin valmistunut insinööri päätyi 2,5 vuoden nousukiitoisen työuran päätteeksi sairaslomalle 24-vuotiaana diagnoosilla ”sekamuotoinen ahdistuneisuus- ja masennustila”. Tuo piste oli merkittävä käännekohta ja maatessani kuukauden sängyn pohjalla hengitellen ja toistellen itselleni "se on vain tunne, siihen ei kuole.." päätin alkaa jahtaamaan todenteolla pysyvää onnellisuutta. Olin toki tehnyt sitä jo vuosia, mutta tuolloin oma hyvinvointini astui elämäni tärkeimmäksi asiaksi. Päätin löytää tien irti ahdistuksesta ja uupumuksesta, rintaa puristavasta haarniskasta ja ilottomuudesta. Halusin palata kotiin - aidoksi omaksi itsekseni, jonka olemassaolosta en ollut aiemmin tiennyt.


Vuotta myöhemmin koko elämäni oli kääntynyt pysyvästi päälaelleen. Olin todistanut omassa elämässäni mahdolliseksi sen, että syvän onnellisuuden tunteen saaminen ja omannäköisen elämän eläminen ilman suorittamista ja kiirettä on mahdollista saavuttaa jo nuorena, ilman vuosien taistelua tai pikku hiljaa iän myötä karttuvan (usein kylläkin hyvin ontuvan..) itsetuntemuksen tietä. Löysin vastaukset kysymyksiini ja paluuta entiseen ei ole. Oppimani on avannut täysin uudenlaisen tien, jota en olisi villeimmissäkään unelmissani osannut haaveilla. Olen löytänyt pysyvän yhteyden omaan itseeni ja rakkauden loputtomaan virtaan, jota kukaan ei voi koskaan viedä minulta pois.


Nykyisin teen töitä auttaakseni muita samassa tilanteessa olevia ihmisiä ja olen ollut täysin ällistynyt, kuinka nopeasti olen pystynyt vapauttamaan asiakkaitani ahdistuksen ja mielen maailman syövereistä. Toivon, että seuraavaksi saan auttaa sinut havahtumaan elämän taikaan ja rakkauteen!

Rakkaudella,


Mistä tässä kaikessa on kyse?

Ota itsellesi hetki aikaa ja katso video:

Tahdon kertoa sinulle, että tuo muutos on mahdollista saavuttaa - sinunkin

Eikä se vaadi vuosien työtä ja etsintää, vaan PIENIÄ OIVALLUKSIA ja mielesi TARKKAILUA ARJESSASI. Syvän onnellisuuden saavuttaminen voi tapahtua hyvin nopeastikin riippuen siitä, kuinka motivoitunut olet sen saavuttamaan. Olotila voi muuttua jo yhdestä pienestä oivalluksesta ja pienin askelin kulkemalla saatat huomata olevasi täysin erilainen ihminen hyvin pian! "Heräät aamulla lempeästi herätysvaloon hyvin nukutun yön jäljiltä. Huulillesi nousee hymy ja kiitollisuus uudesta päivästä. Vietät rauhallisen aamun puolisosi kanssa ja lähdet töihin vailla murheita. Kello näyttää, että olet hiukan myöhässä, mutta et murehdi siitä - ethän sille enää mitään voi. Ajattelet vain "Toivottavasti ehdin palaveriin ajoissa", mutta tiedät, ettei se maata kaada jos myöhästyt. Kuin onnen kantamoisena kaikki valot ovat vihreänä, löydät pysäköintiruudun läheltä ovea ja saavut palaveriin juuri sopivasti. Hengittelet syvään ja nautit palaverin annista. Taas se sama hankala tyyppi lyttää ideasi, mutta katselet häntä lempeästi ja rakastavasti, hymyilet hänen kommenteilleen ja ajattelet "Voi kuinka ihmisellä voi olla itsensä kanssa niin paha olla, että sitä yrittää purkaa ympäristöön keinolla millä hyvänsä". Enää negatiiviset kommentit eivät kuitenkaan satu sinuun. Saavuttuasi töistä kotiin, teet nautinnolla ruokaa tai priorisoit palautumisen ja käyt kotimatkalla nappaamassa jotain mukaasi. Niin tai näin, teet tietoisia valintoja ja kuuntelet tarpeitasi ilman syyllisyyttä päätöksistäsi. Menet ajoissa sänkyyn lukemaan itseäsi kehittävää kirjaa, jaat ajatuksia puolison kanssa ja menet kiitollisin mielin nukkumaan päivän päätteeksi."Aito eheys ja kokonaisuus. Onnellisuus ja todellinen voimaantuminen. Sisäinen rauha ja rakkaus. 


Voitko jo tuntea, miltä niiden saavuttaminen tuntuisi? Jos voit, ne voivat olla pian osa elämääsi. Tuo sisimmässäsi heräävä hyvä olo ja toivo ovat juuri niitä merkkejä, jotka todistavat sinulle, että ne ovat mahdollisia saavuttaa.


Mutta miten?


Olet ehkä jo…

 • Yrittänyt meditoida ..muttet koe onnistuneesi siinä kovin menestyksekkäästi.. tai kokeillut harjoittaa mindfulnessia ..joka on ollut kyllä hyväksi...mutta vain sen hetken..
 • Käynyt retriiteillä tai henkisen hyvinvoinnin valmennuksissa ja kokenut ne mahtaviksi ..mutta niiden vaikutus on lakannut olemasta jo viimeistään seuraavan ahdistuksen iskiessä..
 • Käynyt terapiassa tai psykologilla ..mutta vuosienkaan jälkeen et ole saanut isoja ahaa-elämyksiä, jotka olisivat "parantaneet" sinut..
 • Kuunnellut erilaisia hyvinvoinnin podcasteja tai lukenut kirjoja henkisestä kasvusta ..mutta hetken innostuksen jälkeen kirjojen ja podcastien opit pölyttyvät pyötälaatikossa käyttämättöminä..
 • Harjoittanut joogaa ja liikut aina ehtiessäsi luonnossa ..kyllä, mutta ensin pitää tiskata, ruokkia lapset ja koira, imuroida, varata hammaslääkäri, kuskata lapsi harrastuksiin, ilmoittautua valmennukseen, tehdä eväät, käydä kaupassa ja...aha, mennä nukkumaan.. ehkä huomenna!

…mutta mistään kokeilemastasi ei tunnu löytyvän todellista ja pysyvää apua muutokseen?

Mahdat miettiä, MIKSI?
Niin mietin minäkin - pitkään. Vastaus on - koska todellisen rauhan löytäminen vaatii oman sisäisen maailman muuttamista  kokonaisvaltaisesti - OIKEILLA TYÖKALUILLA, OIKEIN TEHTYNÄ ja PITKÄJÄNTEISESTI (ilman pikaisia vippaskonsteja).

Usein erilaisia harjoituksia ja hyvinvointia kasvattavia asioita tehdään irrallaan arjesta ja kotoa, esimerkiksi terapeutin vastaanotolla, retriitillä tai joogasalilla (..tai sitä hetken helpotusta haetaan sieltä metsästä..) ja sitten yritetään tunkea esimerkiksi meditointia ja henkistä kasvua jo valmiiksi täyteen kalenteriin, mikä johtaa vain suurempaan henkiseen kuormitukseen.


Kuulostaako tutulta..?
TODELLISEN MUUTOKSEN YDIN:"Avain todelliseen ja pysyvään muutokseen on

yksinkertaiset ja konkreettiset mielen harjoitukset

jotka tehdään ARJEN KESKELLÄ"
Pysyvän ja todellisen muutoksen ytimessä on mielen maailmasta irroittautuminenomien ajatusten kyseenalaistaminen ja syvä yhteys omaan todelliseen itseen


Kärsimyksen, väsymyksen ja uupumuksen aiheuttaa TIEDOSTAMATTOMIIN (..KYLLÄ, ELI ET TIEDÄ NÄISTÄ MITÄÄN..) Mielen pelkoihin ja uskomuksiin samaistuminen ja yhteyden saavuttaminen todelliseen itseen, OHI MIELEN, avaa mahdollisuuden pysyvään muutokseen.


Olemme väsyneinä, ahdistuneina ja uupuneina täynnä pelkoja, joita emme tiedosta ja mielemme syöttää meille päivittäin kasan opittuja uskomuksia ja pelkopohjaisia ajatuksia, jotka rajoittavat todellista potentiaaliamme.


Miten sitten meidän on mahdollista vapautua jostain sellaisesta, minkä olemassaolosta emme ole tienneet vuosikausiin mitään?


Mielen maailmasta irroittautumisen prosessi

 1. Haetaan yhteys todelliseen itseen omassa arjessa tietoisen läsnäolon ja kehotietoisuuden keinoja käyttäen sekä opetellaan tunnistamaan, milloin olet samaistuneena mieleesi ja milloin olet yhteydessä todelliseen itseesi

 2. Aletaan tulla tietoiseksi omasta sisäisestä puheesta arkisissa tilanteissa ja opetellaan luomaan täysin uudenlainen suhde itseen sekä mielen maailmaan (tämä on se salainen ase ja kriittinen piste, jossa suurin osa menee vikaan ilman oikeanlaista ohjausta..!!)

 3. Opetellaan näkemään omat pelot ja rajoittavat uskomukset, jotka työntävät sinua omassa arjessasi yhä syvemmälle väsymykseen ja pakottavat suorittamaan arkea päivästä toiseen sekä murretaan niiden vaikutus elämääsi

Lähde mukaan muuttamaan elämäsi verkkovalmennuksen avulla:

HAVAHDU ELÄMÄÄN - 3 viikon startti mielenrauhaan

Orientaatiojakso alkaa ti 28.4. ja 3 viikon intensiivivalmennusjakso maanantaina 4.5.2020

Ensimmäisellä viikolla luodaan perustaa pysyvälle muutokselle mielen peloista ja uskomuksista aiheutuvasta ahdistuksesta ja uupumuksesta vapautumiseen.


Erilaisten läsnäoloa tukevien harjoitusten ja kehoyhteyden hakemisen avulla alamme kulkea vahvasti oikeaan suuntaan, johdattaen sinut todellisen itsesi ääreen. 


"Pysähdy ja hengitä"


Ensimmäisen viikon aikana saat käyttöösi työkalut, jotka integroimalla arkeesi ja omaan ajattelutapaasi, luot perustan pysyvälle ja isolle muutokselle omassa elämässäsi.


Harjoitukset ovat ulkoisesti pieniä, mutta syvästi vaikuttavia


Todellisen muutoksen keskiössä on ajatus, että pienistä muutoksista koostuu lopulta iso muutos.Ensimmäisen viikon tavoite on havahtua sinussa jo olevaan rakkauteen ja virtaan, jota lähdetään voimistamaan.


Toisella viikolla lähdemme tutustumaan omaan sisäiseen puheeseesi arjen pyörteissä.


"Miten minä itselleni puhun ja onko se totta?" on teeman keskiössä. Monissa valmennuksissa keskitytään sisäisen puheen muuttamiseen ystävällisemmäksi, mutta kokemukseni mukaan se ei usein toimi, vaan luo uuden tai entistä vahvemman syyllisyyden tunteen, kun siinä ei onnistu. 


"Pysähdy, hengitä ja kuuntele itseäsi"


Toisen teeman aikana saat käyttöösi uudenlaisen tavan suhtautua omaan sisäiseen puheeseesi.


Pohjana on ensin tulla tietoiseksi ajatuksistasi, joka mahdollistaa muutoksen, mutta varsinainen muutos tapahtuu vasta siinä kohtaa, kun tiedät, miten ajatuksiisi suhtaudut.Toisen viikon tavoitteena on alkaa kääntää suhtautumistasi 'mieleesi samaistujasta' 'itsenäiseksi päättäjäksi', joka kyseenalaistaa mielen höpöttäjän puheet ja pystyy valitsemaan, kuinka toimia - ajatuksista huolimatta.
 

Viimeisellä viikolla lähdemme kartoittamaan sinua rajoittavia pelkoja ja uskomuksiasi.


"Mikä minua estää? Mikä minua OIKEASTI ahdistaa? Ja erityisesti MIKSI nämä asiat estävät minua ja luovat minuun ahdistusta?" Teeman keskiössä on nähdä omat pelkosi, koska niiden todellinen näkeminen on avain niistä vapautumiseen.


"Pysähdy, hengitä, kuuntele itseäsi ja toimi kaikesta huolimatta"


Kolmannen teeman aikana johdatan sinut pelkojen ja uskomusten maailmaan ja näytän, kuinka niiden oikeanlainen katsominen vie pohjan kaikilta peloiltasi. Jos sinua ahdistaa, sinussa on aina joku pelko, joka hallitsee sinua. Näkemällä tuon pelon, kääntämällä sisäisen valosi ja rakkautesi siihen, poistat pimeyden ja tuot sokean pisteen näkyville. Kolmannen viikon tavoitteena on rikkoa ajan harha, jotta opit tuomaan sokeita pisteitäsi nähdyksi ja vapaudut todella peloistasi.


Asiakkaiden kokemuksia & tarinoita

     mahtava luotto elämään     

”Ennen valmennukseen lähtemistä minusta tuntui jatkuvasti siltä, että tarviin lomaa omasta elämästäni. Tuntui, että olen täysin uupunut ja joka päivä oli sellaista selviytymistä ja lapsiperhearjessa jaksaminen oli koetuksella. Kaipasin apuja siihen, että jaksaisin lasten kanssa paremmin ja oppisin hallitsemaan omia tunteita ja reagointitapoja. Uupumus vaikutti kaikkeen jaksamiseen, lasten kiukkuihin ja parisuhteeseen. Etsin myös ennen rakkautta aina itseni ulkopuolelta.


Lähdin sattumalta Facebookin mainoksen kautta 5 päivän ilmaiseen Yksinkertainen onnellisuus -haasteeseen. Ennakkoajatuksia oli paljon, mutta ajattelin etten mitään menetä. Haaste tuntuikin tosi, tosi hyvältä ja ihan ehdottomasti halusin jatkaa mukaan valmennukseen ja söin kaikki aiemmat ennakkoluuloni. En epäröinyt hetkeäkään - oli tosi varma fiilis, että tätä kohti.


Valmennuksen jälkeen on ihan mahtavan luottavainen olo elämään. Mulla ei ole yhtään huolta, vaikka elämässä on asioita auki. Nykyään huomaan tosi monia asioita, mitä jään pyöritteleen, ja onkin niin siistiä huomata, ”että ok, nyt mä pohdin tämmöisiä, että jännä juttu.” Ja siitä havahtuu. Ulkoiset asiat ja ihmisten kommentit eivät kovin hetkauta enää, vaan luotto elämään ja itseen säilyy. Vaikka olisin väsynyt, niin olen armollinen itselleni. Mun ei tarvi enää päästä eroon siitä väsymyksestä.


Kotona riidat on loppuneet puolison kanssa ja töissä ihmiset todella haluaa auttaa ja mun ei tarviikkaan kaatua niiden työtehtävien alle, kun osaa pyytää apua. Lähiystävänikin on sanonut, että huomaa ihan huikeita muutoksia minussa. Olen myös huomannut vanhemman ja lapsen suhteen syventymistä ja lapsista näkee oman muutoksen. Mulla on ollut myös riippuvuuksia, mutta nyt on niin mahtavan vapaa fiilis, kun niitä ei enää tarvii.


Valmennuksen myötä opin hallitsemaan mieltä eikä se mieli vie mua enää riippuvuuksineen ja mielen ongelmineen. Ihan kuin aikuisiällä oppimani lumilautailu, mun piti vain oppia hallitsemaan mieltäni kuin lautaa, ettei se lauta vie mua, vaan mä vien sitä!


Valmentajana Minna todella tietää mistä se puhuu - ei ole tarvinnut miettiä yhtään, onko tämä totta vai ei. Minna on niin sydämellinen ja hänestä tulee tunne, että ihan oikeasti haluaa vilpittömästi auttaa ihmisiä. Minnalle on ihan hirveen helppo puhua kun ei tarvi miettiä, että aletaanko mua arvostella.


Valmennuksessa mulle oli myös tärkeää, että suurin osa materiaaleista oli videoina ja audioina ja pystyin kuuntelemaan niitä tässä kiireisen lapsiarjen keskellä koiralenkeillä. Palaan edelleen näihin äänitteisiin ja sitä kautta aihe pysyy elämässäni.


Suosittelen valmennusta ihmisille, ketkä tuntevat tarvitsevansa lomaa omasta elämästään tai jotka tuntevat olevansa hukassa - niille, joilla on elämässään tai omissa tavoissaan jotain, mihin haluaa muutosta.


Täydestä sydämestä suosittelen lähtä kokeilemaan. Yksinkertaisesti - et tule katumaan, jos lähdet mukaan. 


Mun elämä on pysyvästi muuttunut - jaksan ja luotan!

Minna Kantola, 36 v

     minullakin on oikeus olla, tehdä ja näkyä     

”Kun mä lähdin tähän valmennukseen mukaan, niin mun haasteita oli yleinen ahdistuneisuus, sosiaalisten tilanteiden jännittäminen ja pelko sekä se, että mietin tosi paljon mitä muut ihmiset ajattelee musta. Vertasin itteäni tosi paljon muihin ja koin riittämättömyyden tunnetta omasta itsestä, elämästäni ja saavutuksistani. Tuntui, että olis pitänyt saavuttaa elämässään jo enemmän tähän mennessä. 


Tän valmennuksen myötä tuntuu, että on lähtenyt tosi isot rattaat pyörimään ja oon saanut tosi vankan pohjan henkiselle kasvulle. Olen saanut työkaluja omaan arkeen enkä lähdekään mielen myllerryksiin niin herkäsi enää. Tunnistan ne tilanteet, kun meinaa päästä mieli valloilleen ja onnistun reagoimaan niihin tilanteisiin oikealla ja hyvällä tavalla.


Huomaan, että on tullut arvostusta ja tervettä itsekunnioitusta. Mielen tasolla on hävinnyt se tunne, että pitäisi pyydellä lupaa olla olemassa. Nyt tuntuu, että minullakin on oikeus olla ja tehdä ja näkyä. Minun ei tarvitse keneltäkään pyydellä lupaa näihin.


Valmennus on vaikuttanut paljon myös parisuhteeseen, koska olen saanut ymmärrystä sekä itseeni että myös toiseen ja näen nyt selkeämmin, miksi toinenkin reagoi johonkin siten kuinka reagoi. Ymmärrän paremmin sen toisenkin tunteita.


Oon tehnyt ihan hirveästi oivalluksia! En olis uskonutkaan. Joitakin asioita olen aina tiedostanut, mutta niitä ei ole niin hyvin ymmärtänyt. Nyt ihan oikeasti ymmärtää. Tämä on ollut kyllä ihan mieletön juttu ja tästä on tosi hyvä jatkaa eteenpäin!


On muuttunut kyllä elämänlaatu paljon paremmaksi - on ollut ihan mahtavaa!”

Emmi, 29 v

HAVAHDU ELÄMÄÄN - 3 viikon startti mielenrauhaan - työkalut

Teemavideot

Teemavideot johdattelevat sinut jokaisen viikon aiheen ääreen, tarjoaa oivalluksia ja ohjaa sinua kohti uudenlaista ajattelutapaa, jossa päämääränä on muuttaa uupumusta aiheuttavia, vääristyneitä käyttäytymis- ja ajattelumalleja. Lyhyt 10-20 minuutin video toimii valmennuksen ainoana "teoriana", sillä todellinen ja pysyvä muutos toteutetaan oikeilla harjoituksilla arjen keskellä. Tarkoituksena ei siis ole työntää sinulle valtavaa määrää teoriaa, koska aito muutos tapahtuu vain tekemällä

Teematehtävät

Jokaiseen teemaan kuuluu syvääluotaava teematehtävä, joka auttaa sinua tarkastelemaan teeman ja viikon aihetta omassa elämässäsi. Teematehtävä on hyvä tehdä omassa rauhassa, jotta yhteys itseen on vahvimmillaan ja pääset paneutumaan teematehtävän tarjoamaan muutosprosessiin parhaalla mahdollisella tavalla.   

Arjen integrointi -harjoitukset

Teemoittain vaihtuvat arjen integrointi -harjoitukset ovat muutoksesi keskeisin osatekijä. Kaikki harjoitukset ovat sellaisia, jotka sinun on tarkoitus sulauttaa osaksi arkeasi ja mitä enemmän niitä harjoittelet ja vakiinnutat ne osaksi elämääsi, sen nopeammin pysyvän muutoksen on mahdollista tapahtua!


Elämäsi on suurimmaksi osaksi arkea ja siksi kestävät muutokset pitää sulauttaa vähitellen osaksi jokapäiväistä elämää, eikä luoda elämääsi uusia osa-alueita tai aikasyöppöjä, jolle sinun pitäisi raivata tilaa kalenteristasi.


Yksi suurimmista syistä muutoksen epäonnistumiselle on se, että sinulla ei ole ollut työkaluja integroida oppejasi osaksi arkeasi.

Arjen integrointi -harjoitusten perimmäisenä tarkoituksena on antaa työkalut tehdä pieniä oivalluksia ja ohjata arkeasi uudenlaiseen suuntaan. Kaikki harjoitukset pystyt tekemään omassa arjessasi, juuri sellaisena kuin se nyt on. Tämä luo kestävän ajattelutavan muutoksen, toisin kuin arjesta irralliset harjoitukset, tapahtumat ja valmennukset. 

Audioharjoiteet

Joka viikko saat uuden audioharjoitteen kuunteltavaksesi. Audiot ovat 10-15 minuutin mittaisia kehoyhteyttä, tietoista läsnäoloa ja muutosprosessia tukevia harjoitteita. Viikon audioharjoite kannattaa tehdä vähintään kerran kyseisen viikon aikana. 

Facebook-ryhmä

Tukena matkallasi on suljettu vertaistukiryhmä, jossa voit käydä keskusteluja muiden osallistujien kanssa sekä saat vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Pysyn aktiivisena ryhmässä koko valmennuksen ajan ja vastailen kaikkiin kysymyksiisi! Kokemukseni mukaan yhteisöllisyys kasvattaa muutosprosessin nopeutta huimasti, koska et kulje matkaasi yksin, vaan rinnallasi on joukko samassa tilanteessa olevia ihmisiä kirittämässä toinen toisiaan. Parhaimmillaan jokaisen jakaessa ryhmään omia onnistumisiaan, syntyy aktiivisesta ryhmästä positiivinen sosiaalinen paine, joka tsemppaa myös sinut parhaimmillesi!

Kysymys ja vastaus -livesessio

3 viikon intensiivisen valmennusjakson jälkeen pidämme vielä yhteisen Kysymys ja vastaus -livesession, jossa vastaan valmennuksen aikana esille nousseisiin kysymyksiin, kertaan ja syvennän teemojen oppeja sekä annan ohjeistusta jatkoa varten, jotta sinulla on varma olo jatkaa pysyvää muutosmatkaasi valmennuksen jälkeen! Pääset osallistumaan livesessioon omalla tietokoneellasi tai älylaitteellasi.Asiakkaiden kokemuksia & tarinoita

     elämäntehtäväni tässä maailmassa onkin jakaa rakkautta     

”​Sisälläni kalvoi repivä olo ja pohdin, mitä pitäisi tehdä, että pääsisin eteenpäin. En tiennyt mitä haluan ja pelkäsin sanoa rakkautta ääneen parhaille kavereillekin. 


​Olin käynyt henkisen hyvinvoinnin matkaa paljon itsekseni mietiskellen ja muutamien ystävien kanssa jutellen. Olin tankannut Anthony de Mellon Havahtuminen -kirjaa monta kertaa ja sieltä oli tullut ajatus, että mulla on kaikki hyvin. Mutta, se tunne ja ajatus jäi aina sellaiseen pieneen hetkeen, enkä osannut viedä sitä sinne arkielämään. Kun oli tyyntä, se ajatus oli helppo tuoda arkeen, mutta kun tuli haasteita, en osannutkaan viedä ”kaikki on hyvin” -ajatusta käytäntöön. Kirjaa lukiessa asia oli ihan selvä, mutta miten toteuttaa se arjessa?


​Juttelin henkisestä kasvusta myös monen ystävän kanssa, mutta en ollut saanut työkaluja ajatuksien arkeen soveltamiseen ammatti-ihmisiltäkään.


​Facebookin kautta törmäsin Yksinkertainen onnellisuus -haasteeseen ja olin alkuun hyvin skeptinen. Ajattelin, että tämäkin on sellaista ”lässyn lässyn” -juttua, mutta päätin kokeilla - enhän menettänyt siinä mitään. Haaste tuntuikin tosi hyvältä ja myös jälkikäteen katsottuna, mikään muu ei ole kolahtanut näin. 


​Haasteen jälkeen halusin vaan päästä eteenpäin, mutta tiesin etten pysty siihen yksin, vaan tarviin tukea ja sparraajaa. Niinpä lähdin mukaan tähän valmennukseen, jonka videoita pystyin kuuntelemaan luonnossa kulkiessani - omassa rauhassani.


​Nyt valmennuksen jälkeen näen vaikeudet kasvun paikkoina, olen mm. uskaltanut kohdata yhden suurimmista peloistani ja olen nähnyt, kuinka toistan omasta lapsuudestani tuttua kuviota omassa perhe-elämässäni. Olen ällistynyt miten mun lapsuus on kuitenkin vaikuttanut tähän päivään asti - en ikinä osannut kuvitellakaan, että niin olisi. 


Tällä hetkellä olen huomattavasti paljon seesteisempi ja rauhallisempi, ja ihan oikeasti - mulla ei ole mitään hätää, tuli mitä tuli, niin ihan varmasti mä selviän. Sisälläni on sellainen rauha, mikä tuntuu tosi hyvältä. On ollut tosi vapauttavaa saavuttaa tämä. Eihän se rauha tietysti koko ajan läsnä ole, mutta sen tietää huonoinakin hetkinä, että siellä se on.


​Isoin pysähtymisen hetki oli pari päivää sitten kävelyllä, kun törmäsin vanhaan tuttuun, joka kysy minulta ”Onko elämä kohdellut sinua sievästi?” ja vastasin täydestä sydämestäni, että ”no kyllä!” Vielä muutama viikko sitten en todellakaan olisi vastannut näin, vaan alkanut valittaa elämän vikoja ja ongelmia!


​Enää mulla ei ole pakottavaa tarvetta tehdä lopullisia ratkaisuja haasteellisessa elämäntilanteessa, vaan haluan ensiksi päästä omien pelkojen kanssa sinuiksi ja vasta sitten tehdä suuriakin päätöksiä koskien elämääni. 


​Kaikkien isojen sisäisten muutosten lisäksi on tosi mielenkiintoista käyttää aikaa ja voimavaroja näiden asioiden tutkiskeluun. Oman äidin kuolinvuoteella minulla nousi ajatus, että tässä pisteessä kun olen joskus itse, niin mitä mulla on silloin käsissä? 


​Elin aiemmin sellaista harmaata, puolikuollutta elämää pohtien ”tässäkö tämä sitten on”. Nyt sisälläni on vahva ajatus siitä, että suurin toiveeni ja elämäntehtäväni tässä maailmassa onkin jakaa rakkautta.


​Olin alkuun todella skeptinen Minnan suhteen ja ajattelin, että ”eihän noin nuori voi osata ja onnistua.” Minut pysäytti kuitenkin Sanna Marinin haastattelu televisiossa ja minuun iski ajatus, että eihän Minnakaan nyt niin paljon nuorempi ole kuin Suomen asioita johtava pääministerimme! Ja skeptisyys karisi täysin. Minnasta huokuu se, että hän todella välittää ihmisistä ja on ihan uskomatonta, miten Minna jaksaa jokaiseen viestiin vastata, kannustaa ja olla aidosti tosi positiivinen.


​Jos sä mietit tähän valmennukseen lähtemistä, niin älä mieti vaan lähde! 


​Ihan oikeasti, tämä tuo niin paljon hyvää siihen sun elämään, etten en edes tiedä miten sen voisi sanoiksi pukea. Itse haluaisin, että parhaat ystävänikin lähtisivät mukaan. Täydestä sydämestäni olen tätä heillekin suositellut - sillä rakkaimmille ihmisillehan sitä haluaa vain parasta.”

Eläkeläinen, 55 v

     minna on taivaan lahja, ihana empaattinen, kannustava - kuin isosisko     

”​Havahdu elämään -valmennukseen lähtiessä isoimpia ongelmiani oli työminän itsetuntokriisi sekä lasten jankuttamiseen reagointi väärällä tavalla. Myös läpi kaikkiin asioihin negatiivinen pohjavire ärsytti itseä, johon halusin muutosta.


​Päädyin valmennukseen mukaan Yksinkertainen onnellisuus -haasteen kautta. Viiden päivän haaste toi jo itsessään muutoksen siemeniä mukanaan ja avasi näkökulmaa asioihin, joita halusin lähteä syventämään. (Todellinen itse, sisäinen höpöttäjä, hengitys rauhoittavana voimana). Koin, että valmennuksesta löytäisin kenties itselleni opastajan ja vertaisihmisiä tutkimaan kanssani henkisen polun mahdollisuuksia. 


​Enkä olisi voinut olla sen oikeammassa. Tuntuu, että elämäni on ikään kuin kiepsahtanut erilaiseen, seesteisempään suuntaan valmennuksen aikana.


​Suhtautumistapani asioihin on muuttunut, sisäisen höpöttäjän huomaaminen ja nimeäminen on tuonut rauhaa ja rohkeutta niin töihin kuin kotiin. Olen löytänyt vapautta olla oma itsensä sellaisena kuin on, rohkeutta kertoa oma mielipiteensä asioista. Osaan käsitellä asioita juurisyiden näkökulmasta ja rakkaus-pelko aspektin mukaan otto toi minulle ahaa-elämyksen omista reagointimalleistani, jonka johdosta pystyn aiempaa nopeammin pysäyttämään ei toivotun oman käytökseni tai olla reagoimatta muiden tunteisiin samoin. En syyllisty enää itsesyytöksiin samalla tavalla ja näen aiempien toimien tarkoitusta paremmin.


​Ilman tätä viiden päivän haastetta ja sitä seurannutta valmennusta olisin jatkanut samaa syyllistämisen ja syyllistymisen kehää. Minnan vinkkien avulla paljon on tullut muutoksia ja asioita edistynyt. Ihmettelen ilokseni miten asiat vaan toimii niin paljon paremmin ja eri tavalla nyt kuin aiemmin. On ollut ihan mielettömän hieno huomata, että asioita on mahdollisuus lempeämmällä tavalla saada eteenpäin. 


​Tää valmennus on antanut tosi paljon uusia keinoja, miten nähdä tylsätkin tilanteet ja miten reagoida niihin. Isoja muutoksia asenteessa ja reagoinnissa. Tuntuu, että koko elämä ja suhtautuminen asioihin on muuttunut parempaan suuntaan ja se vire siitä negatiivisuudesta on todella paljon mennyt positiivisemmaksi. Otan itse paljon lempeämmin kaikki kommentit, mitä elämässä tulee. En ota enää niitä vakavasti tai itseeni kohdistuvana syytöksensä niin helposti..


Minna on taivaan lahja, ihana, empaattinen, kannustava; kuin isosisko. Aivan super ihana. Ja tämä vertaistuki, mitä olen valmennuksesta saanut, on ollut aivan kullan arvoista. Tämä oli juuri se tuki, jota omassa muutoksessani tarvitsin. Ja matkahan toki jatkuu vielä!"

Reetta, 34 v


BONUKSENA!

Havahdu elämään - verkkovalmennuksen bonuksena saat lisäksi:

BONUKSEN ARVO 387 €

Valmentajan henkilökohtainen tuki sähköpostitse


Jotta sinun kaunis kasvutarinasi lähtisi parhaalla mahdollisella tavalla nousukiitoon tämän valmennuksen aikana, tahdon tarjota sinulle tukeni koko matkan ajaksi. Koska tässä valmennuksessa on kyse sinusta ja sinun onnistumisesi on minulle tärkeintä!


Facebook-ryhmän lisäksi sinulla on mahdollisuus lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiäsi minulle sähköpostitse ja vastaan niihin sinulle henkilökohtaisesti valmennuksen aikana.5 kiireisen ihmisen meditaatioharjoitusta


Tämä uudentyyppinen meditaatiopaketti sisältää viisi erilaista 5-10 minuutin audioharjoitusta, jotka pystyt sulauttamaan arkiaskareidesi lomaan. Nämä harjoitukset pystyt tekemään missä ja milloin vain, vaikka silmät auki - kokeile esimerkiksi työmatkalla! 


Harjoitukset toimivat loistavasti valmennuksen tukena muutoksesi alkutaipaleella ja auttavat sinua integroimaan henkisen hyvinvoinnin kasvua osaksi arkeasi. 


BONUKSEN ARVO 19 €


BONUKSEN ARVO 19 €

5 rauhan tilan meditaatioharjoitusta


Nämä lyhyet meditaatioharjoitukset ovat takuuvarma tie löytää rauha meditaation avulla. Lempeästi ohjatut Matkalla mielenrauhaan Teijan rauhan tilan meditaatiot ovat helppo tapa aloittaa tutustuminen meditaatioihin omassa rauhassasi.


Pohdintoja matkalla mielenrauhaan -audio-ohjelma


Tämä rakastettu ja suosittu audio-ohjelma pitää sisällään 7 jaksoa Matkalla mielenrauhaan Teijan pohdintoja henkisen kasvun teemoista eri elämäntilanteissa ja -osa-alueilla. 


Audio-ohjelmassa käsitellään suoraan sydämeen uppoavalla ja voimakkaasti herättelevällä tavalla mm. rehellisyyttä, totuutta, voimavaroja sekä pelkoja, syyllisyyttä ja häpeää.


BONUKSEN ARVO 69 €


30 Päivän Rahat Takaisin tyytyväisyysTakuu

Koska luotan täysin siihen, että sinä voit muuttaa opeillani elämäsi, tarjoan sinulle 30 päivän 100% tyytyväisyystakuun. Jos koet, että et oppinut valmennuksen aikana mitään, etkä näe kurssin tarjonneen sinulle toivomaasi hyötyä, saat rahasi takaisin täysimittaisena! Tämä on lupaus.

Asiakkaiden kokemuksia & kiitoksia

Sain enemmän mitä halusin, koen että työstettävää vielä on mutta sain rauhan ja rentouden arkeen ja työhön. Toki ahdistuksia ja hihojen palamista tulee yhä mutta se ei ole jatkuvaa ja nyt tiedän miten niitä työstää. Loistavia arjen oivalluksia!


Teet Minna hienoa työtä, inspiroit myös toisia rohkeudellasi! Ehkä tämä valmennus antaa potkua itsellenikin hakeutumaan uusille urille

Sain isoja oivalluksia elämääni vaikeuttaneista peloista ja opin kohtaamaan ne. Se oli todella silmiä avaavaa kun käsitti myös kanssaihmisten toimivan peloistaan käsin ollessaan hankalia käytökseltään. Opin myös laittamaan prioriteettejäni uusiksi, työn arvoa en enää mittaakaan rahapussin pulleudella. 


Kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan. Ihana oivalluksientäyteinen matka itseen on luvassa!

Opin valmennuksessa olemaan oman elämäni matkaopas! Mieleni ei enää sanele elämääni vaan kulkee hyvänä kamuna matkassa. Pääsin ison harppauksen lähemmäs itseni rakastamista, myötätuntoa. Haluaisin jakaa tämän hyvän olon kaikkien läheisteni kanssa

Elämäni on muuttunut paljon siitä mitä se oli ennen tätä valmennusta. Joka päivänen ahdistus ja matala mieliala. Nykyään ahdistus kun tulee, oon saanut niin hyvät työkalut sen tutkimiseen ja olon saa kevennettyä, usein ahdistus myös katoaa kokonaan kun paneutuu mistä se johtuu tms.. Mieliala on rauhallinen ja hyvä. En edes muista millon olisin kokenut näin paljon Onnellisuuden ja kiitollisuuden tunnetta. Osaan nykyään nauttia pienistäkin asioista. Elämä hymyilee, vaikka niitä haasteita elämässä edelleen on. Ne ei enää kaada pohjalle. Suorittamiseen havahtuminen, mitä ennen valmennuksen työkaluja en osannut pysäyttää sitä enkä sitä useinkaan huomannut, mitä nykyään sen huomaa ku suorittaminen on päällä. Todellakin sain sen mitä halusin ja vielä enemmän❤️ Oivalsin isojakin asioita itsestäni, joilla on ollut iso merkitys elämääni. 


Alusta asti kun tästä valmennuksesta kuulin, se tuntui mulle kutsumukselta, että tämä olis mulle tosi tärkeä juttu. Epäröin jonkin aikaan taloudellisista syistä, mutta jokin mulla sisällä sanoi, että pakko tähän lähteä mukaan muuten tulisin varmasti katumaan sitä myöhemmin! Onneksi lähdin, en voisi olla kiitollisempi Minnalle tästä valmennuksesta millä tavalla se on elämääni muuttanut. ❤️


Oot Minna ihan mahtava ihminen! ❤️ Oot näyttäny mulle, että hyviä ihmisiä on edelleen olemassa. En voisi olla sulle kiitollisempi sun tuesta ja tästä mahdollisuudesta päästä tähän mukaan. 😊 Tuun ihan varmasti jatkossakin muistelee sun sanoja vaikeina hetkinä, koska ne on tuonut aina isoa turvaa ja lohtua! ❤️

Koko ajatusmaailmani on muuttunut lempeämmäksi, tasapainoisemmaksi ja rauhallisemmaksi itseäni ja elämää kohtaan. Näen selkeämmin mitä haluan tavoitella tässä elämässä. Olen myös löytänyt jälleen sielun ja kropan yhteyden.


Sain enemmän kuin odotin. Loistava kurssi! Olen hienolla polulla ja haluan jatkaa sitä pitkin.

     voi kumpa olisin tehnyt tällaisen matkan jo vuosia sitten     

”Törmäsin Facebookissa tähän valmennukseen ja kiemurtelin aika syöksykierteessä - tiesin että jos en ite tee jotain, ei tässä hyvin käy. Kaikki arjen toiminnot oli pakollista pahaa, aamulla sängystä ylös nousemisesta lähtien - kaikista oli mennyt maku. Kaikki oli pakkopullaa. Vanhat jutut nosteli päätään, vaikka ajattelin, että olen ne jo käsitellyt.


Muutos oli todella pienestä kiinni. Kaikki siivoukset ja muut on todella mielekästä hommaa! Pienen lapsen kanssa, vaikka hänellä olisi huono päivä, osaan ottaa sen rennommin ja näen sen, kuinka tulen vielä joskus kaipaamaan näitä hetkiä.


Onneksi tulit sinä ja availit nämä asiat minulle! Olen saanut työkaluja miten näiden tilanteiden kanssa vaan on, eikä enää pyri niistä eroon. En voi kyllä tarpeeksi kiittää, että olet tämän minulle tehnyt! Olet tuonut tämän todella helposti ja sinulla on oma kokemuspohja, etkä ole mikään tutkimuksen tehnyt tohtori. On helpompi tarttua samaistumisen kautta, kun sinulla on oma kokemus. Motivoi myös, että itekin voi päästä periaatteessa ihan mihin vain!


Tämä oli ensimmäinen henkinen valmennus, minkä olen ostanut - ajattelin, että tässä minun täytyy itse tehdä työ, samoin kuin kuntosaliharjoittelu, eihän se ohjelma minua timmimmäksi tee.

Tämä oli elämäni kannattavin juttu, kun tämä hyvinvointi näkyy myös perheessä ja ystävissä!


Oot kyllä ollut tosi mieletön, persoonana ja valmentajana hyväntuulinen ja samankaltainen, ollut helppo samaistua. On tullut varmuus siitä, että voin onnistua, kun sinäkin olet ihan tavallinen ihminen. On kyllä siistiä, miten muutama klikkaus muutti elämän - Ite elämä ei ole muuttunut miksikään, mutta miten elämän näkee, se on muuttunut täysin. Tajunnut miten kivaa elämäni onkaan - kaikkine kiireineen. Nautin kaikesta!”

Kati, 29 v

     positiivisesta muutoksesta on tullut mulle elämäntapa, ja siitä kuuluu iso kiitos sinulle     

”Tästä mentoroinnista on ollut ihan älytön hyöty, joten haluan erityisesti vielä kiittää sinua! Nämä tekniikat ovat auttaneet minua muuttumaan ja muuttaneet ajatuksiani ja koko ajatusmaailmaani ja käyttäytymistäni - ISO KIITOS SIITÄ!!”

Antti Mäkinen, 25 v

Oletko valmis päästämään irti sinua rajoittavista peloista ja uskomuksista

sekä löytämään tilalle

todellisen sisäisen rauhan?

Pääset ilmoittautumaan valmennukseen painamalla tästä.  (Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt)
Havahdu elämään -verkkokurssilla opit 3 viikon aikana, kuinka...
 • Löydät kadonneen yhteyden todelliseen itseesi, jotta voit vihdoin alkaa elää omannäköistäsi elämää. Tiedät, mitä haluat ja oma hyvinvointisi on asettunut elämäsi keskiöön, koska vain siten voit antaa itsestäsi myös muille parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Tulet tietoiseksi sinua rajoittavista uskomuksista ja peloista, jotta voit vapautua niiden kahleista lopullisesti. Etkä enää nujerru toisten negatiivisista kommenteista, koska tiedät niiden kumpuavan heidän peloistaan ja osaat suhtautua myös omiin ajatuksiisi rakkaudella, olivatpa ne millaisia tahansa. 
 • Sulautat henkisen kasvun pysyvästi osaksi arkeasi, jotta hyvinvointisi ei ole riippuvainen siitä, kuinka paljon ehdit raivata tilaa elämässäsi joogaamiselle, meditoinnille, terapiakäynneille tai muille perinteisille henkisen hyvinvoinnin kasvuun tähtääville elementeille. Hengittelet pitkin päivää, kuljet rauhallisesti ja nautiskellen paikasta toiseen ja kuuntelet mielesi välillä hassuja pelkopohjaisia höpinöitä päässäsi niille lähinnä huvittuneesti nauraen.

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY...

maanantaina 27.4. klo 21

00
päivää
00
tuntia
00
minuuttia
00
sekuntia

Olen koonnut Havahdu elämään -verkkokurssiin tiiviiksi ja

konkreettiseksi paketiksi yli kahden vuoden oppieni keskeisimmän sisällön,

jonka avulla sinun on mahdollista ponkaista jaloillesi jo kuukaudessa


Keskeisin kysymykseni useiden vuosien ajan oli,

"Miten todellinen muutos tehdään käytännössä?"

ja nyt tarjoan sinulle nuo käytännön työkalut startata

pysyvän mielenrauhan tuominen elämääsi hintaan: 


 

199€ (sis. Alv 24%)


tai osamaksulla 3 x 66,40€/kk (yht. 199,20€)
HUOM! Koko paketin arvo erikseen ostettuna on 693 €!Muista, että kaikki oppimasi tulee olemaan

mukanasi koko loppuelämän ajan!

Oletko valmis muuttamaan 

elämäsi pysyvästi? 

Pääset ilmoittautumaan kurssille painamalla tästä. (Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt)
Jos haluat maksaa kurssin mieluummin osissa, paina tästä. (Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt)

Ilmoittaudu mukaan pian!

Yhteinen matkamme alkaa orientaatiojaksolla tiistaina 28.4.2020


ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY...

maanantaina 27.4. klo 21

00
päivää
00
tuntia
00
minuuttia
00
sekuntia

Hei! 

Tuntuuko sinusta, että haluaisit sittenkin saada valmennuksen yhteydessä myös henkilökohtaista tukea ja ohjausta


Tiedän tuon tunteen ja tiedän myös, kuinka henkilökohtainen ohjaus antaa erilaista kaasua muutoksen tielle.


Tässä esimerkkinä Annin, 30v palaute:

"Koen että sun valmennuspuhelut on olleet käänteentekeviä, sun jutut ovat olleet niin hyväksyviä ja myötätuntoisia ja vaikka asiat ovat perusjuttuja, mutta esität ne ihan eri tavalla. Sitä tarvii vain sen yhden tyypin, joka osaa esittää asiat oikein ja oikeaan aikaan!" 

Havahdu elämään TIMANTTIPAKETIN kautta saat peruspaketin lisäksi 2 henkilökohtaista 60 min valmennussessiota kanssani, jotka toteutetaan puhelimitse tai verkkoneuvotteluna.


Osallistumalla valmennukseen timanttipaketilla:

 • Saat syvennetyt opit henkilökohtaisen ohjauksen kautta
 • Saat juuri sinun tilanteeseesi sopivia extra-tehtäviä ja harjoitteita verkkovalmennusmateriaalin lisäksi
 • Pystymme käsittelemään haasteitasi laajemmalla tasolla ja näin ulottamaan valmennuksen muutosvaikutuksen syvemmälle omaan elämääsi  

Henkilökohtaiset valmennukset on käytettävä 2 kuukauden kuluessa valmennuksen alkamisesta.

Havahdu elämään

TIMANTTIPAKETTI

 • Havahdu elämään -verkkovalmennus 
 • Kaikki tällä sivulla mainitut bonukset
 • 2 x henkilökohtainen 60 min valmennussessio 

397€ (sis. Alv 24%)

(Paketin arvo 951 €)


tai osamaksulla 3 x 132,40 €/kk 

Pääset ostamaan timanttipaketin itsellesi tästä painamalla tästä. (Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt)
Jos haluat maksaa paketin mieluummin osissa, paina tästä. (Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt)

Pysyvä rauha ja syvältä kumpuava onnellisuus on täysin mahdollista saavuttaa - kenen tahansa. Jos minä ja monta muuta on pystynyt siihen, niin pystyt sinäkin! 


Ainoa kysymys, joka sinun tulee itsellesi tässä kohtaa esittää, on:

"Joko minuun sattuu niin paljon, että olen valmis päästämään tästä kivusta irti?" 

Sisältä kumpuava hullu raivo muuttaa oma elämä on voima, 

joka pistää kaiken liikkeelle. Loput askeleet minä olen valmis

näyttämään sinulle.


Rakkaudella,

Minna


Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä minuun sähköpostitse: minna@matkallamielenrauhaan.fiPS. Olet tänään se ihminen, jollaiseksi olet itsesi menneisyydessäsi omilla ajatuksillasi luonut ja tänään määrität sen, millainen ihminen sinusta tulevaisuudessa tulee. Nyt ei siis ole enää aika miettiä ja jatkaa samaa vanhaa rataa, vaan muuttaa itsesi!


PPS. Hengitä sisään laskien neljään, sulje silmäsi ja laske viiteen. Avaa silmäsi ja puhalla ulos laskien kuuteen. Nyt.. Huomaatko pienen helpotuksen ja keveyden siemenen, joka laskeutui juuri yllesi? Tuo tunne on aito todiste, että pienet, konkreettiset teot ratkaisee ja pysyvä muutos on mahdollinen...

© 2020 Matkalla mielenrauhaan. Kaikki oikeudet pidätetään