Onko sinusta huomaamattasi tullut oman elämäsi Tuhkimo?

Koetko, että sinulta vaaditaan jatkuvasti täydellisiä suorituksia ja sinusta tuntuu, ettei kukaan näe sinua ja todellisia tarpeitasi? Annat kaikkesi, mutta et saa vastineeksi mitään. Koet itsesi uupuneeksi ja elämä on vienyt sinusta mehut. Olet kuin Tuhkimo, syrjään heitetty, aina vaadittu muttei koskaan kiitetty. Elämä valuu ohitsesi ja olet puristavan kuoren alla.

Mutta kuten Tuhkimo nousi kurjuudesta, meistä jokainen voi nousta suosta. Me tiedämme sen, koska olemme kulkeneet tämän saman matkan. Ja haluamme auttaa sinut havahtumaan elämän taikaan, näkemään elämän lahjana. Haluamme tehdä sinut aidosti näkyväksi itsellesi ja muille, kaikkine tarpeinesi. Haluamme auttaa sinut oman elämäsi kuningattareksi!

***********************************************************************

Tapahtuma on sekoitus luentoa, kehollisen läsnäolon harjoitteita, meditaatioita ja itsenäisiä harjoitteita. Tapahtuman keskiössä olet sinä – tule ja anna itsellesi hetki laatuaikaa ja koe sisäinen voimaantumisen hetki. Tavoitteena on saattaa sinut oman itsesi ja kehosi ääreen, löytämään jälleen oma sisäinen voimasi.

Tapahtumailta järjestetään Hyvinkään keskustassa, Joogakoulu Susannajoogan salissa 1 (Donnerinkatu 3, 05800 Hyvinkää). Otathan mukaan oman joogamattosi, jos sellaisen omistat, muistiinpanovälineet sekä halutessasi myös villasukat ja viltin meditaatiohetkiä varten pitääksesi itsesi lämpimänä. Tapahtumaan osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta meditoinnista tai kehollisen läsnäolon harjoitteista, avoin mieli ja innokas asenne uuden oppimista kohtaan riittää!

Tapahtuman hinta on 20 €, jonka voi maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai MobilePayllä.

Koska tilamme on tällä kertaa rajallinen, varaathan ystävällisesti paikkasi perjantaihin 12.4. mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Lisätietoja voit kysyä tapahtuman ohjaajilta, Minnalta ja Teijalta (osoitteet muotoa: etunimi@ylikarppa.fi) tai Matkalla mielenrauhaan -sivun Facebook Messengerissä.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan TUHKIMOSTA KUNINGATTAREKSI -tapahtumaan!

Rakkaudella
Minna & Teija