fbpx

Oletko havahtunut itsessäsi olevaan pelkoon, joka rajoittaa täyteen potentiaaliisi nousemista arjessasi? 


Tiesitkö, että lopun viimein pelkoa on kaikki, mikä ei ole puhdasta rakkautta ja näin ollen pelko on ainoa este vapautumisesi tiellä?

Haluaisitko oppia suhtautumaan pelkoihisi sallien, lempeästi ihmetellen ja sitä kautta vapautua rajoittavien pelkojesi sumusta?


Tervetuloa katsomaan 100% ilmainen

Pelon sumusta vapauteen -videosarja

Valmennusvideosarjan avulla ymmärrät mm. mistä pelkosi ovat saaneet alkunsa ja kuinka vapaudut pelkojen rajoittavista kahleista

Pelon sumusta vapauteen on 4-osainen ilmainen videovalmennussarja, jonka kaikki videot saat katsottavaksesi heti ilmoittautumisesi jälkeen. 


Videot ovat katsottavissasi vapaasti ilman aikarajaa, joten voit palata sarjan pariin yhä uudestaan ja uudestaan, ammentamaan lisää uusia oivalluksia pelon teemasta edellisten oppien upottua syvyyksiisi.?? Ilmoittautumisesi jälkeen sinut ohjataan videosarjan pariin ja pääset heti muutostyön ja itsereflektion pariin.


Lisäksi sähköpostiisi lähetetään linkki, jotta pystyt myös jatkossa palaamaan videoiden pariin.


Miksi paneutua tämän videosarjan pariin?

Videot pohjautuvat ajatukseen, jossa pelon näkeminen ja sen salliminen on avain siitä vapautumiseen.


Olen omassa elämässäni ja valmennustyössäni havahtunut kerta toisensa jälkeen siihen tosiasiaan, että ainoa mikä meitä rajoittaa, on pelon piilottelu itseltämme, eli pelon huomaamaton vastustaminen. 


Harva kuitenkaan tunnistaa omien haasteidensa kuten suorittamisen, miellyttämisen, ahdistuksen ja uupumuksen alla olevan ihmisyyden ydinpelot, kuten turvattomuuden ja rakkauden puutteen pelot. Oman kasvun edellytyksenä on kuitenkin tulla tietoiseksi näistä ydinpeloista, jotta matka omaan todelliseen itseen voi jatkua.


Minä haastan nyt sinut ottamaan vastuun omista haavoistasi ja rohkaistumaan katsomaan omiin pelkoihisi, sillä vain näkyväksi tuominen tarjoilee mahdollisuuden pelon sumusta vapautumiseen! Tervetuloa 100% ilmaisen

Pelon sumusta vapauteen -videosarjan pariin!

 

Kaikki videot on katsottavissasi heti

Pelon sumusta vapauteen -videosarja on juuri sinulle, jos

  • Sinulla on ulkoisesti elämässä kaikki hyvin, mutta sisälläsi jäytää käsittämätön pahan olo tunne ja ahdistus
  • Yrität torjua pahaa oloa, joka kiireisessä oravanpyörässä juokseminen aiheuttaa
  • Tunnet olevasi ansassa orjana tässä aikataulutetussa kiirettä ihannoivassa yhteiskunnassa
  • Haluat päästä eroon ahdistuksesta ja tunnet sisälläsi olevan vapauden, jonka haluat tuoda esiin
  • Et ole huomannut, että pahan olosi pohjalla vaikuttaa jokin pelko, jota et ole osannut nostaa näkyville ja vapauttaa


Lyhyt tervehdykseni sinulle:
Rakkaudella,

Teija Ylikärppä

Matkalla mielenrauhaan -perustaja & valmentaja

PS. Uskon lujasti siihen, että uskaltautumalla katsomaan rohkeasti omia pelkojamme, pystymme vapauttamaan ahdistukseen, suorittamiseen ja kiireeseen sidotun energian vapaudeksi ja rauhaksi. Yhteiskuntamme on opettanut meille, että pelko on välteltävä ja huono tunne, mutta oikeasti se on neutraali asia - siis vain tunne, jonka sallimalla tapaahtuu ihmeitä.


PPS. Kaiken mitä opetan, olen kokeillut todeksi ja toimivaksi omassa elämässäni. Siksi voin luvata, etten anna sinulle mitään turhuuksia tai haasta tekemään asioita, joilla ei aidosti ole vaikutusta elämääsi. Kaikki, mitä pelon sumusta vapautumiseen kuuluu, kuuluvat myös minun elämäni kulmakiviin.

© 2020, Tiedon Avain Oy