fbpx

Oletko huomannut, että pääsi sisällä jäkättää jatkuvasti sisäinen höpöttäjä, joka estää sinua pysähtymästä vain paikoillesi ja käskee jatkamaan suorittamista?

Haluaisitko elää onnellista ja tasapainoista elämää ilman ahdistusta ja suorittamista?

Tiesitkö, että ongelmasi johtuvat tiedostamattomista uskomuksista ja peloista sekä siitä, että samaistut tähän sisäiseen höpöttäjääsi? Pienillä oivalluksilla ja arjen muutoksilla sekä oikeilla työkaluilla on kuitenkin mahdollista vapautua tämän sisäisen suorittajamme vallasta. 

Minna Ylikärppä

Henkisen hyvinvoinnin mentori & Matkalla mielenrauhaan -perustaja

Moi,


tiedätkö sen fiiliksen, kun istut töissä ylitöissä, hinkkaat sitä viimeistä power point -slideä silmät ristissä ja sisälläsi kuuluu ääni, joka toistelee "Ei tämä vielä ole tarpeeksi hyvä..."? Väliin ehdit ajatella, että kunhan vain pääset kotiin, rojahdat sohvalle etkä tee yhtään mitään, koska olet niin väsynyt.


Mutta, kun pääset kotiin ja istut siihen sohvalle, alkaa siellä päässä kuulua taas se nakuttava ääni - "Pyykkiä pitäisi pestä..." "Ainiin, olin unohtanut nuo astiat tuohon." "Niin, ja sille piti laittaa viestiä." "Ja voi taivas, en ole vieläkään varannut sitä hotellia lomareissua varten!" ja lopulta päädyt laittamaan pyykit koneeseen, siirtämään astiat vähän lähemmäs keittiötä ja unohdat edelleen vastata ystäväsi viestiin, kun sähköpostiin olikin tullut joku meili. Kaaduttuasi klo 23:17 sänkyyn hätkähdät hetken kuluttua jaloillesi - "Ne pyykit on koneessa!"


Jos tämä kuulostaa vähän liiankin tutulta tarinalta, niin olet juuri oikeassa paikassa, lukemassa tätä kirjoitusta. 

Vihdoinkin tasapainossa?

Heräsin itse pari vuotta sitten siihen, että nyt alkaisi riittämään. Rinnassa puristi ahdistus, suoritin menemään koko elämääni uraohjuksena ja olin koko ajan todella väsynyt. Olin 24-vuotias ja pohdin sitä, miten ihmeessä muut jaksavat olla töissä 40 vuotta ja minä olen jo 2 vuoden jälkeen ihan loppu.


Sunnuntaisin pohdin, onko tässä mun elämässä mitään järkeä, mutta maanantaina jo olin innokkaana työpaikka haalimassa lisää projekteja ja vastuuta. Rakastin työtäni, mutta pikkuhiljaa paha olo alkoi ottaa valtaa toden teolla. 


Puolen vuoden päästä tuli seinä vastaan. Kaveri kävi kylässä ja kyseli miten nukun. Hän kertoi katsoneensa juuri jonkun dokumentin, jossa kerrottiin, kuinka ei ole normaalia, että sänkyyn nukahtaa heti, kun saa päänsä tyynyyn. 


Lähtiessään ystäväni sanoi painokkaasti, että mene käymään siellä työterveydessä, ei se mitään tarkoita.


Tuona samaisena iltana istahdin sohvalle ja itkin ensimmäistä kertaa sitä, kuinka loputtoman väsynyt olin. Niinpä varasin ajan työterveyteen ja lopulta olin poissa töistä 7 viikkoa.


Tuo oli se piste, jossa elämäni tärkeimmäksi asiaksi tuli oman hyvinvointini löytäminen - henkinen tasapaino ja syvä onnellisuus. Halusin irti painavasta haarniskasta ja aloin raivolla etsiä vastausta kysymyksiin "Kuka minä oikeasti olen?" ja "Miten minä todella haluan elämääni elää?".


Nyt tuosta on aikaa 1,5 vuotta ja en voi kuin hämärästi muistella, millaista elämäni tuolloin oli. Hätkähdän edelleen lukiessani vanhaa päiväkirjaani noilta ajoilta. Miten paha olo minulla olikaan aikaisemmin.


Päässäni huuteleva suorittaja on lähestulkoon hiljentynyt kokonaan. Joskus kuitenkin käymme vakavia tai vähän vähemmän vakavia keskusteluja siitä, kumpi on oikeassa ja kumman pään mukaan edetään. Yleensä minä voitan ja näin tasapaino säilyy. 


Se, mitä minulle on tapahtunut, on kuin ihme. Mutta se on hyvin luonnollinen ihme ja kuka vaan voin saavuttaa syvältä kumpuavat rauhan tunteen sisimpäänsä. Ei tämä ole vain joidenkin etuoikeus. 


Ja siitä haluankin kertoa sinulle lisää. 

Mielestä irrottautumisen prosessi

Se, mikä sinut pakottaa suorittamaan ja aiheuttaa ahdistusta, on se päässäsi huuteleva sisäinen räyhääjäsi. Se on sinun mielesi, joka on täynnä tiedostamattomia uskomuksia ja pelkoja. Se ei osaa elää tässä hetkessä eikä se osaa kuvitella muuta tulevaisuutta kuin menneisyydestä peräisin olevia kauhukuvia ja vääriä tulkintoja.


Avain isoon muutokseen on kehittelemäni mielestä irrottautumisen prosessi, jossa opetellaan uudenlainen, kaverillinen suhde omaan mieleen ja vapaudutaan sen vallasta. Yhtäkkiä sinä siis voit todella päättää, miten elämääsi elät, kuinka onnellinen olet ja miten asioihin suhtaudut. 


Mielestä irroittautumisen prosessiin kuuluu kolme päävaihetta - havahtuminen, irtipäästäminen ja rajattomuus.


1. HAVAHTUMINEN

1. Havahdun todelliseen itseeni

Jos et olekaan sama asia, kuin mielesi, niin kuka sitten oletkaan? Jotta pään sisäisestä räyhääjästä voi vapautua, täytyy ensin havahtua todelliseen itseen ja löytää siihen yhteys.


2. Kuulen sisäisen puheeni

Kun olet opetellut mielen ja todellisen itsesi välistä eroa, sinun täytyy tulla tietoiseksi siitä, mitä ihmeen valheellisia tarinoita se pään sisällä oleva tyyppi sinulle huutelee? Harva ihminen on oikeasti kärryillä siitä, millaisia ajatuksia mieli heille syöttää.


3. Näen omat pelkoni

Kaikki, mikä ei ole rakkautta, on pelkoa. Mielesi on täynnä pelkoja ja sisäinen räyhääjäsi motivaattori on aina pelko! Avain niistä vapautumiseen on niiden täydellinen näkeminen. Eli alat pikkuhiljaa nähdä ne mielen huutelut pelkoina eikä tosiasioina.


4. Tiedostan todelliset tarpeeni

Kun se sisäinen räyhääjä alkaa huudella "tee ne tiskit, ei me tässä voida maata!", sinun tehtäväsi on kysyä itseltäsi, mikä onkaan oikea tarve tämän pelon taustalla? Kun opit näkemään, että suorittamisen taustalla on pelko epäonnistumisesta ja lopulta siitä, ettei sinua rakasteta, jos et suoriudu elämästäsi kaikkinensa täydellisesti, voit alkaa täyttämään tuota rakkauden kokemuksen tarvetta.

2. IRTIPÄÄSTÄMINEN

5. Näen tietoisuuden silmin

Tietoisuuden silmin näkeminen tarkoittaa "rakkauden silmälaseja". Kun olet opetellut havahtumaan mielesi höpinöihin, on aika opetella niistä irroittautumista ja vastata niihin täydellä rakkaudella - "Kiitos rakas sisäinen räyhääjäni tästäkin havainnosta". Sisimpääsi integroidaan ymmärrys siitä, että mielesi toimii pelosta ja vanhoista, virheellisistä uskomuksistasi käsin.


6. Otan vastuun itsestäni ja elämästäni

Syytätkö elämäsi vaikeuksista ja haasteista jotakin ulkopuolista tahoa? Onko hermostumisesi syy aina miehessä, pomossa, myöhässä olevassa junassa tai edessäsäsi törttöilevässä kuskissa? Todellisen kasvun ytimeen päästään irroittautumalla tästä uskomuksesta ja kääntämällä katse itseen - "Miksi tämä tilanne nostaa minussa ärtymystä?" Näin pääsemme kiinni uskomattoman herkulliseen maaperään, joka nostaa henkisen kasvusi täysin uudelle tasolle!


7. Päästän irti kaikesta

Mistä turhasta mielesi pitää kiinni? Mitä sellaista elämässäsi on, mistä huomaamattasi pidät kiinni? Kun irroittaudut mielen vallasta, luovut samalla myös elämän suunnittelusta ja hallinnasta. Näin elämässäsi vapautuu älyttömästi energiaa oikeille, sydämesi kaipaamille asioille, jotka ovat todellisen itsesi kaipaamia asioita.


3. RAJATTOMUUS

8. Tiedän mitä haluan

Kun olet alkanut päästää todellisen itsesi näkyille ja oman elämäsi johtajaksi, sinun on aika tutustua sydämesi toiveisiin. Mitä oikeasti elämältäsi haluat? Mitkä ovat niitä todellisia tarpeitasi ja sydämesi kutsumus? Suurin osa ihmisistä elää päivästä toiseen mielensä halujen mukaan, mitkä kuten sanottua - pohjautuvat pelkoihin. Päästyäsi irti mielen hallinnasta, voit alkaa elää aidosti omannäköistä elämää ja kokea syvää merkityksellisyyttä.


9. Hyppään elämän virtaan

Kaikella, mitä elämässämme tapahtuu, on tarkoitus. Mikään ei tapahdu sattumalta. Jokainen mutka ja haaste on ollut elämässäsi syystä. Sinun on täytynyt kulkea jokainen kivikko läpi, jotta sinusta on tullut tämän hetken sinä. Joko sinä näet elämäsi haasteet suurimpina lahjoinasi? Näin myös elämä helpottuu jatkossa, sillä tiedät koko ajan sydämessäsi, että mitään väärää ei koskaan tule tapahtumaan sinulle. Kaikki muuttuu, kun oivallat haasteidenkin täydellisyyden ja lopetat elämän vastustamisen, jonka mieleesi samaistuminen aiheuttaa.


10. Kun riitän itselleni, riitän koko maailmalle

Riittämättömyys on koko ihmislajin yleisin vitsaus ja siis mielen yleisin pelko. Vaadit itseltäsi täydellisyyttä, mutta ihannoit muiden ihmisten uskallusta näyttää keskeneräisyytensä ja haavansa. Aika julmaa, eikö? Sydämessäsi asuu kuitenkin täydellisyys ja rakkaus, joten kun opit elämään todellisesta minästäsi käsin, tulet aina riittämään sekä itsellesi että sitä kautta koko maailmalle - juuri sellaisena, kuin tällä hetkellä olet!

MINNA YLIKÄRPPÄ  //  Henkisen hyvinvoinnin mentori


Elämääni hallitsi vuosikaudet kiire ja jatkuvan suorittamisen vuoksi päädyinkin lopulta sairaslomalle. Sen aikana päätin löytää tien irti ahdistuksesta ja uupumuksesta, rintaa puristavasta haarniskasta ja ilottomuudesta. Halusin palata kotiin - aidoksi omaksi itsekseni!


Vuotta myöhemmin koko elämäni oli kääntynyt pysyvästi päälaelleen. Olin todistanut omassa elämässäni mahdolliseksi sen, että syvän onnellisuuden tunteen saaminen ja omannäköisen elämän eläminen ilman suorittamista ja kiirettä on mahdollista saavuttaa jo nuorena, ilman vuosien taistelua tai pikku hiljaa iän myötä karttuvan (usein kylläkin hyvin ontuvan..) itsetuntemuksen tietä.


Löysin vastaukset kysymyksiini ja paluuta entiseen ei ole. Oppimani on avannut täysin uudenlaisen tien, jota en olisi villeimmissäkään unelmissani osannut haaveilla. Olen löytänyt pysyvän yhteyden omaan itseeni ja rakkauden loputtomaan virtaan, jota kukaan ei voi koskaan viedä minulta pois.


Toivottavasti saan auttaa seuraavaksi sinut suorittamisesta vapauteen!

Suorittamisesta vapauteen

- 5kk mentorointi

Haluaisitko sinäkin kulkea mielestä irrottautumisen prosessin läpi ja oppia elämään onnellista ja tasapainoista elämää ilman suorittamista?


Suorittamisesta vapauteen on 5 kuukauden mittainen intensiivinen mentorointi, johon etsin motivoituneita ihmisiä muuttamaan oman elämänsä - pysyvästi. 


Mentoroinnin aikana käydään läpi 10 mielen irroittautumisen prosessin teemaa ja saat tarvitsemasi verran tukea ja henkilökohtaista ohjausta valitsemasi mentorointikokonaisuuden mukaan. Mentoroinnin teemat vaihtuvat kahden viikon välein.


Seuraava mentorointi alkaa maanantaina 1. kesäkuuta orientaatiojaksolla ja kestää lokakuun loppuun asti.


5 kk mentoroinnin sisältö - HOPEA

 1. 1
  Teemavideot: Teemavideo johdattelee sinut jokaisen teeman ääreen, tarjoaa oivalluksia ja ohjaa sinua kohti uudenlaista ajattelutapaa, jossa päämääränä on muuttaa suorittamista aiheuttavia, vääristyneitä käyttäytymis- ja ajattelumalleja. Teemat ovat yllä luetellun "Mielestä irroittautumisen prosessin" mukaiset vaiheet. Noin 15-30 minuutin video toimii mentoroinnin ainoana valmiiksi annettuna teoriana, sillä todellinen ja pysyvä muutos toteutetaan oikeilla harjoituksilla arjen keskellä. Tarkoituksena ei siis ole työntää sinulle valtavaa määrää infoa, koska aito muutos tapahtuu vain tekemällä! 
 2. 2
  Teematehtävät: Jokaiseen teemaan kuuluu teematehtäviä, jotka auttavat sinua tarkastelemaan teemaa omassa elämässäsi. Teematehtävät on hyvä tehdä omassa rauhassa, jotta yhteys itseen on vahvimmillaan ja pääset paneutumaan teematehtävän tarjoamaan muutosprosessiin parhaalla mahdollisella tavalla. 
 3. 3
  Arjen integrointi -harjoitukset: Teemoittain vaihtuvat arjen integrointi -harjoitukset ovat muutoksesi keskeisin osatekijä. Kaikki harjoitukset ovat sellaisia, jotka sinun on tarkoitus sulauttaa osaksi arkeasi ja mitä enemmän niitä harjoittelet ja vakiinnutat ne osaksi elämääsi, sen nopeammin pysyvän muutoksen on mahdollista tapahtua!
  Elämäsi on suurimmaksi osaksi arkea ja siksi kestävät muutokset pitää sulauttaa vähitellen osaksi jokapäiväistä eämää, eikä luoda elämääsi uusia osa-alueita tai aikasyöppöjä, jolle sinun pitäisi raivata tilaa kalenteristasi.
  Yksi suurimmista syistä muutoksen epäonnistumiselle on se, että sinulla ei ole ollut työkaluja integroida oppejasi osaksi arkeasi.Arjen integrointi -harjoitusten perimmäisenä tarkoituksena on antaa työkalut tehdä pieniä oivalluksia ja ohjata arkeasi uudenlaiseen suuntaan. Kaikki harjoitukset pystyt tekemään omassa arjessasi, juuri sellaisena kuin se nyt on. Tämä luo kestävän ajattelutavan muutoksen, toisin kuin arjesta irralliset harjoitukset, tapahtumat ja valmennukset.
 4. 4
  Audioharjoite: Jokaiseen teemaan liittyen saat uuden audioharjoitteen kuunteltavaksesi. Audiot ovat 10-45 minuutin mittaisia kehoyhteyttä, tietoista läsnäoloa ja muutosprosessia tukevia harjoitteita. Teeman audioharjoite kannattaa tehdä vähintään kerran kyseisen teeman aikana. 
 5. 5
  Kysymys- ja vastaus -onlinesessiot: Pidämme kolme yhteistä Kysymys ja vastaus -onlinesessiota, jossa vastaan mentoroinnin aikana esille nousseisiin yhteisiin kysymyksiin, kertaan ja syvennän teemojen oppeja sekä annan lisäohjeistusta mentoroitavien tarpeiden mukaan.
 6. 6
  Mentoroitavien yhteinen Facebook-ryhmä: Saat pääsyn mentoroitavien yhteiseen Facebook-ryhmään, jossa myös minä olen aktiivisena vastailemassa kysymyksiisi. Vertaistukiryhmä on kasvun matkallasi tärkeä osatekijä ja parhaimmillaan saat kanssakulkijoista elinikäisiä ystäviä.

5 kk mentoroinnin sisältö - KULTA


Kaikkien yllä lueteltujen hopea-pakettiin kuuluvien osien lisäksi:

 1. 1
  5 henkilökohtaista ohjauskertaa: Henkilökohtaisilla ohjauskerroilla pureudumme juuri sinun henkilökohtaisiin haasteisiin, käymme läpi ongelmiasi ja saat niihin liittyviä kohdennettuja tehtäviä. Henkilökohtaiset ohjauskerrat voidaan toteuttaa sopimuksen mukaan joko puhelimitse, videopuheluna tai kasvotusten luonani. Ohjauskertojen väli noin 1kk.
 2. 2
  Yhteinen tavoitteiden asettelu ja seuranta: Ensimmäisellä ohjauskerralla sovimme yhdessä mentoroinnin tavoitteet sinulle sekä seuraamme yhdessä niiden toteutumista ja saat niiden tueksi vinkkejä ja ohjeistusta.

5 kk mentoroinnin sisältö - TIMANTTI


Kaikkien yllä lueteltujen hopea- ja kulta-pakettiin kuuluvien osien lisäksi:

 1. 1
  +5 henkilökohtaista ohjauskertaa: Henkilökohtaisilla ohjauskerroilla (yhteensä siis 10 kertaa) pureudumme juuri sinun henkilökohtaisiin haasteisiin, käymme läpi ongelmiasi ja saat niihin liittyviä kohdennettuja tehtäviä. Henkilökohtaiset ohjauskerrat voidaan toteuttaa sopimuksen mukaan joko puhelimitse tai videopuheluna. Ohjauskertojen väli noin 2 viikkoa.
 2. 2
  Viikoittainen henkilökohtainen tuki: Olen täysin käytettävissäsi, milloin tahansa sinulla tuleekaan kysymyksiä! Viikoittaisen tuen perustana toimii tietttynä päivänä lähetettävät "Miten menee?" -viestit WhatsAppilla esim ääniviesteinä tai sähköpostilla, joihin vastaan ja annan täyden tukeni ja ohjaukseni. Viikoittainen yhteydenpito luo vahvan intensiteetin muutosprosessiin sekä luo syvän sitoutumisen mentoroitavan ja mentorin välille

ANTTI MÄKINEN  //  muusikko


Hei!

Olen 25 vuotias mies. Ryhdyin Minnan pilotti-oppilaaksi, koska huomasin itsessäni toistuvia tapoja, joista olin epätoivoisesti yrittänyt päästä eroon jo kauan. Mielen ja kehon yhteys oli hukassa, ja elin jatkuvassa epätasapainoisessa tilassa. Tämä vaikutti mieleen ahdistuneisuutena ja masennuksena. Ruumiini alkoi olemaan raskas, ja kasvoissani näkyi stressin aiheuttama kulutus. Purin jännitystäni huonoihin elämäntapoihin, joka ruokki huonoa oloa entisestään. Lopulta olin menettänyt uskon itseeni täysin. En uskonut maailman tarjoavan kaltaiselleni yhtään mahdollisuutta kasvaa. Tiesin, että jaksaakseni elää, muutos on tapahduttava.

En löytänyt vastauksia omaan huonoon oloon itseni ulkopuolelta. Pelkäsin pitkään mitä löytäisin, jos vain opettelisin kuuntelemaan itseäni. Omassa nahkassa eläminen alkoi kuitenkin olla niin ahdistavaa, että tiesin mitä minun täytyy tehdä. Minna tarjosi mahdollisuuden oppia kuuntelemaan omaa mielen ja ruumiin maailmaa ja tunnistamaan ne pelot jotka ovat minua niin pitkään rajoittaneet. Pelkojen hyväksyminen ja tietoiset oivallukset siitä, että nämä opitut ajatusmallit eivät enää palvele minua, ja että voin itse luoda uudenlaisia suhtautumisia näiden asioiden ympärille, on auttanut vapauttamaan minut niiden vallasta.

Tänään voin vain olla kiitollinen siitä, että olen saanut mahdollisuuden päästä käsiksi näihin oppeihin. Matka jatkuu edelleen, ja uusia oivalluksia tulee jatkuvasti. Helppoa tämä ei kuitenkaan ole ollut. Olen mentoroinnin aikana päästänyt irti työpaikasta ja parisuhteesta, joka eivät enää palvellut henkistä kasvuani. Television olen vaihtanut kirjoihin, ja sekavan päivärytmini sellaiseen, mikä palvelee omaa hyvinvointiani. Irti päästäminen voimaannuttaa. Se antaa tilaa luovuudelle ja rakkaudelle.

Rakkaudella - Antti

Bonukset

Kaikkiin mentorointipaketteihin kuuluu bonuksena: 

Lukusuosituksia

Koska maailma on täynnä hyviä kirjoja, mutta kaikkea ei ehdi lukea, saat minulta lukusuosituslistan, jossa on kirjavinkkejä erilaisiin lähteisiin, joiden kautta omaa matkaani olen tehnyt. Kirjat on valittu niin, että ne tukevat kehitysprosessiasi parhaalla mahdollisella tavalla ja tuovat erilaisia ja erityyppisiä näkökulmia opetettaviin asioihin. (Arvo 29€)

30 päivän tyytyväisyystakuu

Koska haluan tarjota sinulle parasta mahdollista, tarjoan sinulle mentoroinnin alusta alkaen tyytyväisyystakuun 30 päivän ajaksi. Jos syystä tai toisesta et ensimmäisen mentorointikuukauden aikana ole tyytyväinen mentoroinnin sisältöön, etkä koe oppineesi mitään uutta, saat rahasi takaisin.  

Kokemuksia mentoroitavilta

"Hukassa itsesi kanssa?"

Minna on empaattinen ja lämmin sekä todella helposti lähestyttävä. Hän antaa valmennettavalleen tilaa oivaltaa ja kehittyä itse sekä onnistumiseen ja kasvuun avaimia ja vinkkejä tarvittaessa. Suosittelen Minnan valmennuksia kaikille niille, jotka ovat hukassa itsensä kanssa sekä niille, jotka eivät ole. Mentorointi sopii sinulle, jos haluat oppia lisää itsestäsi sekä kehittyä omalla henkisellä matkallasi. - Kiitos Minna!

NAINEN  //  31v, konsultti

"Tuloksia jo kuukaudessa!"

Minna on lämminsydäminen ja kannustava mentori. Hänen ohjaillaan, vinkeillään ja tekemillään materiaaleilla olen saanut huomattavasti apua jo ensimmäisen kuukauden aikana.

NAINEN  //  53v, insinööri

Oletko valmis lähtemään matkalle kohti tasapainoista ja onnellista elämää?

Mentorointimatka on intensiivinen, mutta elämän kokonaisuudessaan muuttava kokemus. Jos sisälläsi tuntuu kupliva innostus ja sydämesi sanoo "Kyllä!", unohda ne mielen höpötykset siitä ettei sinulla ole aikaa tai rahaa. Eikö olisi huikeaa vuoden päästä katsoa matkaasi taaksepäin ja nähdä, kuinka vuosi 2020 muutti elämäsi täysin? Miksi valitsisit odottaa ja kärsiä suorittamisesta ja ahdistuksesta yhtään enempää? Sillä mitään muutosta ei tapahdu ilman, että muuttaa tapaansa elää.


Miksi lähteä mukaan?

 • Suorittamisesta vapauteen on auttanut jo useita saavuttamaan tasapainoisen elämän mielestä irrottautumisen prosessin kautta
 • Mentoroinnin intensiteetin määräät sinä - kuinka motivoitunut olet todella tekemään ison muutoksen elämässäsi? Muutoksen nopeus ja voimakkuus on täysin käsissäsi - minä voin ohjata tien, mutta sinä määräät tahdin. Into ja motivaatio muuttaa oma elämä on kaikki mitä tarvitset.
 • Uusi, rakkaudesta elävä sinä on vain yhden päätöksen päässä - haluatko muistella tätä hetkeä vuoden päästä hetkenä, joka muutti kaiken vai harmitella 10 vuoden päästä, miksi et tehnyt muutosta aiemmin?

Kuulen lähes jokaisen asiakkaani suusta heidän oivallettuaan mielestä irrottautumisen ytimen ja havainneensa ison muutoksen elämässään - "Miksi en ole nähnyt tätä aiemmin? Miksi odotin niin kauan?" 


Tee itsellesi palvelus ja älä tuhlaa kallisarvoista elämääsi enää päivääkään suorittamisen ja kärsimyksen keskellä.


Ilmoittautuminen päättyy

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

sunnuntaina 31.5.2020 klo 21

Ilmoittaudu mukaan nyt -

valitse itsellesi sopiva mentorointipaketti:

Hopea -paketti

 • 10 teemavideota
 • Teematehtävät
 • Arjen integrointi -harjoitukset
 • 10 audioharjoitetta
 • 3 kysymys- ja vastaussessiota
 • Pääsy mentoroitavien Facebook-ryhmään
 • BONUS: Lukusuositukset

149 € / kk

Kertamaksuna 720€, sis. alv 24%

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumiskysely alla olevasta linkistä. 

Ilmoittaudu mukaan painamalla tästä! (Ilmoittautuminen on päättynyt)

Kulta -paketti

 • 10 teemavideota
 • Teematehtävät
 • Arjen integrointi -harjoitukset
 • 10 audioharjoitetta
 • 3 kysymys- ja vastaussessiota
 • 5 henkilökohtaista ohjauskertaa
 • Yhteinen tavoitteiden asettelu ja seuranta
 • Pääsy mentoroitavien Facebook-ryhmään
 • BONUS: Lukusuositukset

299 € / kk

Kertamaksuna 1470€, sis. alv 24%

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumiskysely alla olevasta linkistä.  

Ilmoittaudu mukaan painamalla tästä! (Ilmoittautuminen on päättynyt)

Timantti -paketti

 • 10 teemavideota
 • Teematehtävät
 • Arjen integrointi -harjoitukset
 • 10 audioharjoitetta
 • 3 kysymys- ja vastaussessiota
 • 5 henkilökohtaista ohjauskertaa
 • Yhteinen tavoitteiden asettelu ja seuranta
 • +5 henkilökohtaista ohjauskertaa
 • Viikoittainen henkilökohtainen tuki
 • Pääsy mentoroitavien Facebook-ryhmään
 • BONUS: Lukusuositukset

599 € / kk

Kertamaksuna 2970€, sis. alv 24%

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumiskysely alla olevasta linkistä. 

Ilmoittaudu mukaan painamalla tästä! (Ilmoittautuminen on päättynyt)

HUOM! Mentorointi on tarkoitettu mielenterveydeltään terveille henkilöille, eikä mentorointi vastaa terapeutin, psykiatrin tai lääkärin hoitoa. Ilmoittautumalla mukaan ymmärrät, että olet itse vastuussa kasvustasi ja kehityksestäsi.

Rakkaudella,

P.S. Puolen vuoden mentorointi muutti myös minun elämäni - siksi tiedän sen voiman olevan ihan älytön, kunhan olet itse motivoitunut tekemään muutoksen. Suorittajasta vapauteen -mentorointiin on kerättynä kaikki osaamiseni ja ohjeistus pysyvää elämänmuutosta varten!


P.P.S. Epäröitkö vielä, onko tämä mentorointi sinua varten tai onko sinulla hankaluuksia päättää, mikä mentorointipaketeista olisi juuri sinulle sopiva? Ei hätää - laita minulle sähköpostia osoitteeseen minna@matkallamielenrauhaan.fi, niin jutellaan puhelimessa! Puhelu on täysin ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään.


P.P.P.S. Mielestä irrottautumisen prosessi on täysin uniikki menetelmä, missä opetellaan konkreettisten esimerkkien kautta prosessin ja maailmankuvan muutoksen soveltamista aitoihin arjen tilanteisiin. Ilmoittaudu mukaan nyt painamalla tästä!

© 2020, Matkalla mielenrauhaan