Minna

Minun tarinani kohti henkistä kasvua lähtee vuoden 2017 syksystä, jolloin putosin henkisesti. Löysin itseni täysin palasina, itkemästä selittämättömästä syystä. Se oli hetki, jolloin tajusin, etten ole sellainen ihminen kuin oikeasti tunnen olevani. Olin elänyt elämääni kuoren alta, vain haamuna siitä todellisesta ihmisestä, joka tunsin olevani. Rakkaus elämää kohtaan, asioista täysillä iloitseminen ja huoleton elämäntyyli – missä ne olivat? Pirskahteleva, aitoutta täynnä oleva auringonpaiste sekä pilke silmäkulmassa kulkija – missä se ihminen oli?

En tunnistanut itse itseäni. Kaikista läheisimmät ihmiset elämässäni olivat tämän tajunneet jo kauan aikaa sitten. He kannustivat minua alusta asti eteenpäin, innolla odottaen, millainen ihminen minusta tulisi. Alkoi tunnerikas ja moninainen matka kohti itseäni. Kuka oikeasti olen? Miten haluan elämääni elää? Pikku hiljaa olen alkanut löytää itseäni, löytää sen hymyilevän pikkutytön sisälläni, joka elää täysillä tätä hetkeä. Olen alkanut rakastua uudelleen elämääni. Ymmärsin olevani itse vastuussa kaikesta elämääni koskevista asioista. En voisi syyttää ketään enkä mitään asioista, mitä minulle tapahtuu. Ymmärsin, että minun olisi itse nostettava itseni sieltä kuopasta, jonka olin itselleni kaivanut. Rikottava ympäriltäni se kuori, jonka olin huomaamattani rakentanut.

Matkani on edelleen kesken, meidän kaikkien matkat ovat. Emme tule ikinä valmiiksi, emme koskaan tule elämään elämäämme vailla kasvua ja koettelemuksia. Mutta mitä voimme tehdä, on muuttaa ajatuksiamme ja suhtautumistamme elämää kohtaan. Voimme nähdä haasteet mahdollisuuksina kasvaa, voimme luopua stressaavasta elämäntavasta ja lopettaa olemasta oman elämämme uhri. Omien pelkojensa ja uskomustensa kohtaaminen ja käsitteleminen ei ole helppo tie, mutta kun sen matkan aloittaa, antaa sille mahdollisuuden soljua eteenpäin päivä päivältä voimistuen.

Tavoitteeni tarinani kertomisessa sinulle on kertoa se mahdollisimman konkreettisesti tarjoten myös sinulle mahdollisuuksia uusiin oivalluksiin. Minua ovat matkalla auttaneet useat henkilöt, joille tästä kuuluu suuri kiitos. Olemme tässä maailmassa yhdessä, emmekä pärjäisi täällä yksin. Olen aidosti iloinen jokaisesta ihmisestä, joita elämäni aikana kohtaan, sillä nimenomaan ihmisten kohtaaminen aitoina ihmisinä on elämän suurin lahja.

Päätimme perustaa tämän sivuston yhdessä äitini kanssa. Meidän suhteemme on ainutlaatuinen. Välillämme on puhdas rakkaus ja sama päämäärä – onnelliset, positiiviset ja henkisesti hyvinvoivat ihmiset ympärillämme. Kaikki eivät meidän sidettämme ymmärrä, eikä kaikkien tarvitsekaan. Tarinan kuulee se, joka on sen valmis kuulemaan. Toivottavasti viihdyt kanssamme matkalla mielenrauhaan.

Rakkaudella,
Minna