fbpx

Haaveiletko onnellisesta arjesta, jossa henkinen hyvinvointi on luontevana osana päivittäisessä tekemisessäsi?

Haluaisitko oppia sulauttamaan arkeesi yksinkertaisen onnellisuuden reseptin, mikä auttaa sinua nauttimaan arjen pienistä hetkistä - myös niinä vaikeina hetkinä?


Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen 5 päivän

Yksinkertainen onnellisuus -haasteeseen! 


HUOM! Tämänkertainen haaste on valitettavasti jo ehtinyt mennä. Ilmoittaudu seuraavan haasteen odotuslistalle, niin saat ensimmäisenä tiedon, kun seuraava haaste on alkamassa!

Yksinkertainen onnellisuus on 5 päivän mittainen ilmainen haaste, jossa saat päivittäin arkeesi liitettäviä yksinkertaisia harjoituksia, jotka lisäävät onnellisuuden tunnettasi riippumatta ulkoisista tekijöistä.


Joka päivä saat lyhyen alustusvideon päivän teemasta ja haasteena yhteyttä todelliseen itseesi lisäävän itsesi havainnointi- tai pohdintatehtävän. 


?? Haaste järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä, johon liittymiseen saat ohjeet ilmoittautumisesi jälkeen.


Miksi lähteä mukaan haasteeseen?

Moni haluaisi panostaa omaan hyvinvointiinsa enemmän, tuntea onnellisuutta ja löytää keinot irroittautua suorittamisesta. Mutta keinot tähän tuntuvat puuttuvan.


"Mitä minun konkreettisesti pitää arjessani tehdä ja miten konkreettisesti murran mielessä vipeltävän sisäisen höpöttäjän ylivallan, joka rajoittaa ja räksyttää jatkuvasti?" 


Oikeasti onnellisuus on hyvin yksinkertaista, mutta me teemme siitä usein liian vaikeaa.


Siksi haastan sinut mukaan kokemaan omakohtaisesti, kuinka yksinkertaista onnellisuus voikaan olla!


Tervetuloa mukaan 5 päivän ilmaiseen Yksinkertainen onnellisuus -haasteeseen!

 

HUOM! Tämänkertainen haaste on jo ehtinyt mennä, mutta liittymällä odotuslistalle varmistat, että seuraava haaste ei mene sinulta ohi!

Yksinkertainen onnellisuus -haaste on juuri sinulle, jos

  • Elämäsi tuntuu suorittamiselta ja kaipaisit siihen muutosta
  • Kaipaat tukea ja neuvoja henkisen hyvinvointisi tueksi, mutta et tiedä, mitä sinun pitäisi tehdä
  • Hyvinvoinnin ”ylläpito” seminaarien, retriittien ja valmennuksien jälkeen tuntuu haastavalta
  • Etsit vinkkejä, joilla elää täydempää ja merkityksellisempää elämää

Heippa!


Metsästin vuosia omaa hyvinvointiani - halusin tulla aidosti onnelliseksi ja alkaa elämään täyttä elämää. Mutta törmäsin jatkuvasti kysymykseen, mitä ihmettä minun pitää tehdä, jotta pääsisin eroon ahdistavasta kuoresta, päivästä toiseen sinkoilevasta suorittamisesta ja ahdistuksesta, jonka alla tiesin olevan jotain syvempää, onnellisempaa ja aidompaa


Vuosien etsinnän jälkeen löysin avaimet onnellisuuteen ja olen pystynyt irroittautumaan mieleni vallasta. Tie kaikkien havittelemaan onneen käy lopulta hyvin yksinkertaisten tapojen avulla - ilman vippaskonsteja. Koen vasta havahtuneeni elämään ja olen vapautunut näiden yksinkertaisten oppien avulla jatkuvasta suorittamisesta. Nyt haluan näyttää myös sinulle tien yksinkertaiseen onnellisuuteen ja haastan sinut mukaan 5 päiväksi mukaan arkeeni!


Rakkaudella,

Minna Ylikärppä

PS. Uskon lujasti siihen, että muuttamalla ajatuksiamme ja murtautumalla mielen uskomuksien ylivallasta, pystymme muuttamaan elämämme onnellisemmaksi. Keinot tähän ovat todella yksinkertaisia ja siksi saatamme hämääntyä, koska luulemme onnellisuuden olevan vaikeaa saavuttaa. Avain muutokseen on kuitenkin pitkäjänteisyys ja pienet muutokset arjessa, jotka ajan myötä muuttuvat tavoiksi. 


PPS. Kaiken mitä opetan, olen kokeillut todeksi ja toimivaksi omassa elämässäni. Siksi voin luvata, etten anna sinulle mitään turhuuksia tai haasta tekemään asioita, joilla ei aidosti ole vaikutusta elämääsi. Kaikki, mitä yksinkertaiseen onnellisuuteen kuuluu, kuuluvat myös omaan jokapäiväiseen elämääni.

© 2021, Tiedon Avain Oy